USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кубковий матч «Волинь» - «Таврія» телевболівальники можуть не побачити

19 Березня 2010 16:58
Півфінальний матч Кубку України «Волинь» - «Таврія», який відбудеться 24 березня у Луцьку на стадіоні «Авангард», телеглядачі можуть не побачити. «За регламентом змагань права на трансляцію поєдинку належать приймаючій стороні, тобто, «Волині», - розповіла клубній прес-службі директор з маркетингу СК «Таврія» Ольга Безугловець. - З огляду на великий глядацький інтерес до цієї гри, Прем\'єр-ліга завчасно запропонувала луцькому клубу організувати його пряму телетрансляцію на одному із загальнодоступних українських каналів». Однак керівництво «Волині» без будь-яких пояснень в категоричній формі від цієї пропозиції відмовилося. Слід зазначити, що «ціна питання» навіть не піднімалася. Не актуальна і проблема заповнення стадіону - всі квитки на матч вже продані. Дбаючи насамперед про інтереси кримських вболівальників, на цьому тижні клуб «Таврія» попросив колег з «Волині» дозволити трансляцію поєдинку хоча би на Крим.
На жаль, і це прохання, до речі, підтримана ФФУ, прем\'єр-лігою, Міністерством у справах сім\'ї, молоді та спорту, також не було почуте, - пише «СіД». «До початку матчу в Луцьку ще є кілька днів. Ми сподіваємося, що за цей час нам все-таки вдасться переконати своїх колег з «Волині» у необхідності трансляції поєдинку», - кажуть у прес-службі клубу «Таврія».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Камінь-Каширський Показати IP 23 Березня 2010 22:29
ПОКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА цей МАТЧ,А ЯК НЕПОКАЖЕТЕ , то я повішусь!(
ChESTEEr Показати IP 24 Березня 2010 01:36
Не журись так покажуть цей матч тут (ТВ-трансляция на телеканале Спорт1 и ГТРК Крым). =))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus