USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кубок України з пожежно-прикладного спорту залишився на Волині

11 Серпня 2008 10:52
Перемогу у змаганнях за Кубок України з пожежно-прикладного спорту здобула збірна Волинської області. Під час церемонії нагородження нашим краянам вручили почесний Кубок, – повідомляє 11 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Такий результат змагань був відомий ще до закінчення турніру. Волиняни поставили рекорд у «Бойовому розгортанні». Таким чином переможці значно відірвалися, і, відповідно, Кубок України дістався саме їм.
 
Волинських вогнеборців привітали голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, радник голови Волинської облради Володимир Банада та інші. Друге та третє місця посіли, відповідно, команда Академії пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля (Черкаси) та збірна Одеської області. Однак пан Романюк зазначив, що перемогла таки дружба.
 Також під час урочистостей із нагоди закриття змагань відбулося нагородження подяками Волинської облдержадміністрації «За активну участь у проведенні Кубку України з пожежно-прикладного спорту-2008 та вагомий внесок у популяризацію безпечного способу життя». Їх отримали головний суддя турніру Олександр Тарасов, тренер команди Черкаської Академії пожежної безпеки Володимир Новгородченко, тренер команди Волинської області Сергій Сацик, тренер команди Одеської області Леонід Пюро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus