USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На чемпіонаті в Києві волиняни здобули 8 золотих медалей

1 Липня 2021 12:46
У чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед чоловіків та юнаків, який тривав з 21 по 26 червня 2021 року, волинські спортсмени здобули ряд нагород.

Про це повідомляє управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

У змаганнях взяли участь 23 команди з різних регіонів країни.

Протягом перших двох днів визначилися переможці та призери у дисциплінах «Підйом штурмовою драбиною», «Встановлення та підйом висувною драбиною», «Подолання 100-метрової смуги». Крім того, напередодні стали відомі переможці та призери у дисципліні «Пожежна естафета» серед чоловіків.

У підсумку змагань волинські спортсмени показали чудові результати. Зокрема у дисципліні «Підйом штурмовою драбиною» у вікно 4 поверху навчальної вежі, золоту медаль серед чоловіків здобув Олександр Андрійчук з результатом 13.91.

У загальнокомандному заліку команда здобула 2 місце п’єдесталу.

У дисципліні «Встановлення та підйом висувною драбиною» у вікно 3 поверху навчальної вежі зі зйомом з пожежного автомобіля, чемпіонами серед чоловіків стали Олександр Андрійчук та Роман Божук з результатом 13.02.

У загальнокомандному заліку команда Волині посіла переможне 1 місце.

У дисципліні «Подолання 100-м смуги» з перешкодами серед чоловіків в особистому заліку друге місце виборов Роман Божук з результатом 16.14.

Команда Волинської області посіла 2 загальнокомандне місце.

У двоборостві (сума кращих результатів спортсменів у дисциплінах «Подолання 100-метрової смуги» та «Підйом штурмовою драбиною») волинська команда стала срібним призером Чемпіонату України.

У «Пожежній естафеті 4*100 м» чемпіонами України стали Роман Божук, Вадим Лучинський, Андрій Римар та Олесандр Андрійчук з результатом 57.84.

У дисципліні «Бойове розгортання» серед чоловіків представники Волинської області посіли бронзову сходинку з результатом 27.69.

Зауважимо, що протягом 21-26 червня 2021 року у Києві також проводився чемпіонат ДСНС України з пожежно-прикладного спорту серед жінок, у якому жіноча команда Волині посіла 3 загальнокомандне місце.

В особистому результаті Юлія Гаврилюк з Ківерцівського підрозділу у дисципліні «Підйом штурмовою драбиною» здобула бронзову медаль, а в забігу у дисципліні «Подолання 100-метрової смуги» серед жінок стала чемпіонкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus