USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний назвав клоуном суддю матчу «Волинь» - «Карпати». ВІДЕО

20 Серпня 2013 09:09
Керманич луцької «Волині» Віталій Кварцяний емоційно відреагував на нічию в західноукраїнському дербі з «Карпатами».

«Хороша команда використовує моменти. А нашим гравцям не вистачає впевненості вуличного футболу, коли кожен хотів забити. А у нас кожен хоче комусь віддати пас. Важко реалізувати моменти, коли футболіст не хоче себе проявити», - пояснив Віталій Володимирович в інтерв'ю телеканалу 2+2.

«Та й суддя клоун якийсь! Йде порушення в кінці, штовхають нашого рудого, Задерецького, дає штрафний нам, подача і гол... А Недєля (Неділько - ред.) засунув свою дупу у ворота і йому закотили м'яч. Цирк якийсь», - додав тренер.

Кварцяний вважає, що для вболівальників була гра цікава, західне дербі. Ніхто не оборонявся, всі хотіли виграти. «Думаю, що наша команда заслуговувала більшого. Шкода, що не виграли», - зазначив керманич «Волині».
Віталій Володимирович відзначив гру новачка Міхеля Бабатунде. «У відборі він зовсім не зіграв, грав на свіжості, майстерності, але губив багато м'ячів. Забув, що його козир, це індивідуальний дриблінг, а не дальні удари з 20-ти метрів. Загалом, я задоволений ним».

Також Кварцяний сказав кілька слів про талановитого Ярослава Кінаша.

«Кінаш то грає, бо може буде скоро зарплата. Хлопці кажуть, Кінаш тоді з'являється, коли буде зарплата. Він старався, непогано провів матч, але в нього немає індивідуальної гостроти. Після операції він увесь час дивиться на свої п'яти, чи його якийсь комар там десь не вкусить, щоб знову його не різали», - підсумував тренер.

Зазначимо, що після шести турів «Волинь» займає 12-ту сходинку у турнірній таблиці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОЛЕГ Показати IP 21 Серпня 2013 08:03
Як був Кварцяний хамом. так ним і залишився. Не знаю який він тренер, але що бидло -це точно.
Наталя до ОЛЕГ Показати IP 21 Серпня 2013 08:50
Тренер він чудовий.Людину, яка з усіх сил підтримує футбол в Луцьку,назвати бидлом не повернеться язик навіть в найбільшого негідника міста. Ви, напевне, з Рівне. Заздрити - це погано. Наше місто в державі і за межами асоціюється з іменем Кварцяного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus