USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» - «Карпати». Як це було

17 Квітня 2016 20:23
Матч 22 туру Ліги Парі-Матч у Луцьку між Волинню та Карпатами переможця не виявив. Футбольний матч Чемпіонату України, у якому львівські «Карпати» зійшлися у поєдинку з волинськими «хрестоносцями», відбувся сьогодні, 17 квітня, о 14 годині на луцькому стадіоні «Авангард».

Незважаючи на нічию 0:0, у грі було безліч напружених моментів.

«Волинь» переграла суперника передусім в центрі поля і мусить картати тільки себе за невикористані моменти», - про це йдеться на сайті ФК «Волинь».

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний після гри з «Карпатами» прокоментував матч 22 туру: «Нашій команді зараз непросто всю гру створювати гольові моменти і увесь матч якісно атакувати. Але, навіть граючи проти вітру, у першому таймі ми забили двічі. Суддя чомусь не зарахував чисті два взяття воріт. Ми ще раз переглядали відео. Шкода, що працю футболістів перекреслили незрозумілі рішення суддів. Скажуть, що всі помиляються... Але так не можна! У нас в обласному футболі таке не пройшло б. Арбітри, що допускають подібні помилки, на Волині не судять.

Ці рішення змазали емоції від матчу. Крім того, відзначу, що деякі молоді футболісти недопрацювали сьогодні».
Нагадаємо, команди боролися під наглядом арбітра Сергія Березки з Києва.
Вболівальники обох команд палко підтримували своїх футболістів.
Головний тренер «Карпат» Володимир Безуб’як після гри також прокоментував матч 22 туру «Волинь» - «Карпати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олена Показати IP 17 Квітня 2016 21:14
Зачем дорожки палить,зачем такой футбол?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus