USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний розповів, хто відмовляється грати в «Волині»

20 Червня 2013 11:56
Десять футболістів не хочуть продовжувати грати у «Волині».

Про це йдеться у інтерв’ю Віталія Кварцяного порталу FootBoom.com.

Тренер луцької «Волині» прокоментував ситуацію з кадровими змінами:

«Причини усіх кадрових змін зароджувалися ще до мого приходу в команду. На жаль, склалася така ситуація із Лопесом, Ілієвим, Занєвим – вони практично втекли з «Волині». Я, до речі, не відраховував з команди жодного гравця. Тож тренерський штаб і менеджмент клубу зараз займається тим, аби стабілізувати склад. І повірте, що в цьому напрямку роботи так само багато, як і в суто ігровому сенсі».

За словами тренера, деякі гравці самі втікають з команди:

«У нас частина гравців не захотіла зменшити зарплати, які не відповідають їхнім можливостям, а решту гравців просто втекли в кінці сезону, а потім не з`явилися на тренувальний збір. Це Насонов, Лопес, Суботич, Занєв, Ілієв, Савич, Павлов, Пилипчук, Циркуненко. Напевне, агенти цих гравців забули чи не знають, що клуб виконував серйозні контрактні зобов’язання перед ними, принаймні у нас не така ситуація, як у «Кривбасі». Поведінка цих виконавців, зокрема втеча декого з них, також впливатиме на фінансові питання».

«Як може професійний гравець так поводитися, як Суботич. То він не хоче грати, то хоче, то приїздить до Луцька, то їде в Швейцарію, заявляючи, що ще приїде. Як тренеру будувати команду? Як бути впевненим, що цей гравець не підведе всіх у найвідповідальніший момент?! Заявляю, що з нами залишаться ті гравці, які поїхали на збори», - додав Кварцяний.

Також тренер розповів, через що Сергій Пилипчук не потрапив до основного складу «Волині»:
«Упевнений, він сам зіпсував відносини своїми не футбольними діями. Коли я прийшов у команду в травні, то відразу протестував усіх гравців в тому числі стосовно фізичної підготовки. І виявив, що функціональний стан майже усієї команди, хіба за виключенням кількох гравців, був дуже поганим, а в Пилипчука справи були особливо кепські. Сергій і обіграти нікого не міг, і м’яча на швидкості зупинити, падав постійно, спотикався… У матчах основного складу із юніорами та дублем я не помітив його гри, це було просто перебування на полі. А це був вже кінець сезону, коли вміння гравців мали б проявлятися максимально! Про свою ігрову форму Пилипчук забув, але про зарплату справно нагадував».

«Я хотів би, щоб футболісти чесно подивилися на все, що відбувається в команді з чистим серцем й оцінювали свої можливості саме на футбольному полі, а не в контрактах і в стосунках з агентами. Я не можу бути тренером-піонервожатим, який боїться сказати футболістам правду, який тільки обіймає і хвалить їх. У стосунках з гравцями має бути суто робота, субординація і дистанція», - додає Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
АнгелиЛуцька Показати IP 20 Червня 2013 12:52
От і правильно тренер каже - спочатку подивсь як граєш, а потім гроші требуй! Порозпускав Дімян їх всіх
Фан Показати IP 20 Червня 2013 13:35
Все правельно робить кварц. Нарешті порядок буде в команді
фанка Показати IP 20 Червня 2013 13:39
цілком підтримую. Пора вже волинських футболістів виховувати. Їм може хоч серце буде боліти
волинь моя Показати IP 20 Червня 2013 13:54
Вихованці однозначно потрібні. Волиняка буде гризти землю за клуб. Волинь вперед
АнгелиЛуцька Показати IP 20 Червня 2013 14:36
Піля сиграв хіба два половиною матчі на нормальному рівні, а потім забив болта на команду.тікі у відомість зарплатну наверно заглядав
нє, не чув про футбол Показати IP 20 Червня 2013 16:45
Проблема не стільки в Пилипчуку, скільки в загальні й організації справи у Волині: брали гравців і за них ще хтось в кишеню отримував гроші, а тепер плачуться. А Кварцяного реально шкода зараз, навіьт не знаю, як він вирулить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus