USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Кварцяний стежить за «Таврією». КОМЕНТАРІ

24 Листопада 2013 09:00
«Я стежу, звісно, за «Таврією», за динамікою виступів команди, - розповів Віталій Кварцяний журналістам напередодні гри із сімферопольцями. - Треба сказати, що зараз «Таврія», не дивлячись на всі свої проблеми, набрала хороший хід. Ця команда в доброму ігровому тонусі, має лідерів».

Тренеру лучан, з його слів, подобається манера керівництва командою Христопулоса. «Він спокійно і впевнено робить свою роботу», - коментують слова Кварцяного на сайту клубу.

Щодо наявного мікроклімату в команді, то тренер зауважив: «Все добре в нас. Хоча не криюся - є проблеми із складом. На зборах, які ми в Криму провели, вийшло так, що «одне лікуєш, інше калічиш». Мають декілька гравців ушкодження. Завтра побачимо, хто зможе вийти на поле».

До слова, футболісти з основного складу вчора, 23 листопада, зіграли за дубль команди. Про те, чи, раптом, це не покарання для них, Кварцяний сказав: «Ні, чому ж!? Задерецький сказав мені, що може два тайми сьогодні і ще два завтра зіграти. Козьбану також треба надавати ігрову практику. Він талановитий гравець, не завжди витримує конкуренцію і потрапляє в основний склад».

ЧИТАТИ ЩЕ: «ТАВРІЯ» – «ВОЛИНЬ» РОЗВІДКА ВН. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus