USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» в Криму здолала «Таврію». ФОТО

23 Листопада 2013 16:16
«Молодіжка» «Волині» сьогодні, 23 листопада, перемогла візаві із «Таврії» з рахунком 1:0. Гол на 70 хвилині забив Дмитро Козьбан, - інформують у прес-службі «Таврії».

Сьогодні в селищі Поштовому, що в Бахчисарайському районі у Криму, зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Зустріч молодіжних складів «Таврії» і «Волині» у першому колі завершилася драматичною нічиєю. На цей поєдинок «Волинь» отримала підкріплення у вигляді чотирьох футболістів основи.

У першій половині команди більшу частину часу провели в боротьбі в центрі поля. У сімферопольців запам'ятався удар Іззета Білялова на 44 -й хвилині. Його постріл метрів з 15-ти був потужним, але трохи неточним.

У складі «Волині» оборону перевіряли на міцність Дмитро Задерецкий, Арсен Кулина, Дмитро Козьбан.
У другому таймі на полі продовжився рівний бій. А от на 70-й хвилині таки забили гості. Пройшла атака лівим флангом. Козьбана вивели сам на сам, Дмитро пробив, але влучив у ногу Погорілому. Другим темпом Артем Щедрий був точним - 0:1.

На 75 -й хвилині у «Волині» був ще один шанс відзначитися. Роман Карасюк пробивав зі штрафного метрів з 20-ти, але м'яч з-під поперечини витягнув Сергій Погорілий.

У час, що залишився, «Таврії» не вдалося змінити результат - 0:1.


23 листопада 2013, Поштове, УТБ «Таврія». Чемпіонат U- 21, 17 -й тур
«Таврія» - «Волинь» - 0:1
«Таврія» : Погорілий, Попович, Грінка, Сумеліді, Лях, Сільваші, Клочко (Гливи, 67), Крамаренко (Дудов, 84), Мосендз (Доренський, 88), Кошман (Шпица, 72), Білялов.

«Волинь»: Литовченко (Шеліхов, 46), Мельничук, Малик, Коломієць, Щедрий, Карасюк, Никитюк (Ловинюков, 86), Задерецкій (Булига, 46), Куліна, Хомченко, Козьбан (Бабій, 90 +3).

Голи: Козьбан, 70
Попередження: Сумеліді, 57, Лях, 90+3 - Карасюк, 54, Хомченко, 64
Арбітр - С.Скріпак (Київська область).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus