USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кварцяний: В мене багато претензій до своїх футболістів

31 Серпня 2010 10:46
Наставник луцької «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував гру з «Карпатами».

«Щоб відкорегувати гру, потрібно багато часу. Сьогодні було регіональне дербі. Очікував від своєї команди якісніших дій. Варто сказати, що наш суперник сьогодні також не грав на відмінно. Ми боялися швидкісних, різких гравців «Карпат», які, напевне, були втомлені після матчу на євроарені. Я розраховував, що вони будуть свіжі, а наші гравці надіялися, що вони гратимуть як і з «Галатасараєм»: перелякалися і не знали, що робити з м’ячем, - цитує тренера «Канал новин 24».

А закон «Не забиваєш ти - забивають тобі» ще ніхто не відміняв. В мене дуже багато претензій до наших футболістів», - заявив Віталій Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євген Бондаренко Показати IP 1 Вересня 2010 16:34
Шкода, що програли, це і їжакові зрозуміло. Ну нехай: попереду два підряд домашні матчі із суперниками, у яких "Волинь" просто зобов'язана вигравати. А потім іще проти двох команд хороші шанси. Вперед, "Волинь"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus