USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний висловився щодо ситуації зі звільненням Демяненка

23 Квітня 2013 20:02
Люди, які приймають рішення у ФК «Волинь», були такої думки, що пора когось звільнити.
Про це екс-наставник луцької «Волині» Віталій Кварцяний розповів у коментарі HotSport.ua щодо ситуації з Анатолієм Демяненком.
Віталій Кварцяний заявив, що нічого конкретного щодо ситуації розповісти не може. «Що я можу сказати... Та нічого. Я одне тільки думаю, що Демяненко не є головним винуватцем ситуації, яка виникла в клубі. Але хто ним є - не знаю. У клубі є люди, які приймають рішення, ось вони і порахували, що пора когось звільнити - краще звертатися до них», - зазначив екс-тренер луцького клубу.
«Те, що я бачив, можу сказати: Демяненко виглядав дуже спантеличеним, я бачив у його очах заклопотаність ситуацією, що склалася - видно, його затисли з усіх боків. Заклопотаність до тренера прийшла не просто так: десь значить, формувався якийсь негатив, який виріс у такого монстра, в таку психологічну яму для команди і тренера... А він виконував як міг свою роботу. Я зараз, як людина нейтральна, не можу нічого сказати - не знаю, що в клубі твориться. А на інтуїцію в цьому питанні покладатися не варто», - додав Кварцяний.
Сам же головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко у коментарі HotSport.ua щодо своєї ймовірної відставки з посади наставника клубу зазначив: «Я ще не подавав у відставку з посади головного тренера «Волині». Ситуація в клубі, дійсно, дуже непроста. Найближчим часом у мене буде зустріч з керівництвом клубу, де ми обговоримо подальші перспективи команди. Якщо ситуація в «Волині» не поліпшуватиметься, тоді я буду піднімати питання про припинення роботи».
Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що головний тренер Волині Анатолій Демяненко може скласти свої повноваження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ф.к.в.л Показати IP 23 Квітня 2013 20:24
Володимирович готуйтесь приймати команду.
Корінний лучанин до ф.к.в.л Показати IP 24 Квітня 2013 08:43
Ну навіщо це йому(Кварцяному В.)потрібно!? Є мудре правило- два рази в одну й ту саму річку не вступають! Щоб знову наступити на граблі?! Футбол на ВОЛИНІ на фіг нікому не потрібен. Якби це було не так, то ситуація була би кращою.
Лук"яненко Показати IP 23 Квітня 2013 20:24
А чому прізвище Дем"яненко пишете без апострофа?
олександр Показати IP 24 Квітня 2013 02:22
кварц ти не крути гривою а з столяром спасайте волинь ти можеш в тебе вси вирять а шо там з демЯном буде хай тебе не лоскоче згадайте як вин про кварцяного казав я с ним не знаком и у менья другая тактика тактист долбаний до тактувався професионвл
Упрдор Показати IP 24 Квітня 2013 11:06
"Говерла" та "Карпати" підуть в першу лігу, "Волинь зникне.Хай живе Західна УкраЇна без прем"ер лігі.
D Показати IP 25 Квітня 2013 17:43
Хто це такий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus