USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські злочинці замовляють виконавців зі сходу, - Шпига

19 Травня 2016 13:49
Неодноразові випадки нападу на людей з вогнепальною зброєю зафіксували у Любомлі.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради 19 травня.

Під час презентації програми профілактики правопорушень у Волинській області на 2016-2020 роки депутат В'ячеслав Богдан запитав тимчасово виконувача обов’язків начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпигу щодо ситуації зі збройними нападами на людей у Любомльському районі.

Зі слів депутата, такі напади з використанням вогнепальної зброї тривають впродовж чотирьох місяців, а місцевий керівник поліції не може пояснити громаді, що зроблено для виправлення ситуації.

Петро Шпига відповів, що цього року зафіксували 4 напали зі зброєю на людей у Любомлі, аналогічні випадки траплялися і минулого року. Один випадок, з його слів, розкритий і причетні особи затримані. Щодо трьох інших випадків, то очільник Нацполіції розповів, що особи зловмисників встановлені і зараз тривають оперативно-пошукові заходи. Ситуація, мовляв, контрольована. Водночас, Шпига зауважив, що поліція не може фіксувати в’їзд на територію області гастролерів – зазвичай, місцеві злочинці замовляють виконавців з інших регіонів, зокрема зі сходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
сапер Показати IP 19 Травня 2016 14:10
що ж ти петре петровичу, вже вам східняки привиділись в любомлі, ото інформація по розкриттю, дуже вагома
ЖАХ до сапер Показати IP 19 Травня 2016 16:48
Бурштин також копають Східняки на замовлення Волинян!!??)))))Чи це вже не злочин!!???Крім Любомля ніде злочинів нетрапляється...!!??Шпига перший бандит в області пора його на нари там йому місце нехай із собою ще Лапіна прихватить..
потрібно Показати IP 19 Травня 2016 22:15
скоріше відкрити у веньскому пункт незаконного збору грошей тоді лісникі та прислужуючи ним люди у міліцейській одежі гастролерів половлять
Оксана Показати IP 20 Травня 2016 11:28
А на кого нападали,на роботяг,чи на селян?? А можливо на митників і прикордонників з Ягодина? Так вони свої статки не законно нажили,тому їх і не шкода!! Як прийшли так і підуть(гроші)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus