USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний: я не рахую себе супертренером

11 Травня 2013 22:18
Виконувач обов’язків головного тренера луцької «Волині» Віталій Кварцяний після матчу з київським «Арсеналом», який лучани програли 1:3, прокоментував гру.

Загалом наставник волинян особливих претензій до гравців своєї команди не мав: «Грали агресивно, у нас були 100% можливості, але нам не пощастило. Зіграли з максимальною віддачею захисники команди «Арсенал».
Наші хлопці відвикли грати на атаку. 70% матчу раніше команда грала лицем до своїх воріт. Зараз треба налагодити гру і не виходило. Підходили до воріт, але не вистачало сил для завершення атаки. Не спрацював ударний метод підготовки. Футболісти старалися, але не змогли себе реалізувати. Чому, коли пропускали другий гол, робили штучне положення поза грою, я не знаю. Футболісти ще не перебудувалися. Відчуваються різні групи у команді, але не являються суцільною командою. Я бачив попередні ігри, сьогодні команда старалася. Я особливих претензій не маю».

Також Віталій Кварцяний прокоментував ситуацію із Рамоном Лопесом та Валентином Ілієвим, які вирішили, що вони вільні агенти, і зараз їх у команді немає.

«Тиждень тому слухи ходили, що у нього (Рамона Лопеса) з’явилися якісь агенти. Просили Леандро, щоб він подзвонив Лопесу. Рамон йому сказав, що не повернеться сюди, хто б не був тренером: Кварцяний чи Сидоров. А Ілієв до мене підійшов і сказав, що він став вільним агентом і грати за команду не буде. Адвокат із його агентом вирішили, що він вільний агент. Я сказав, що передайте, хай прийде - я йому поясню його статус, що він - гравець «Волині». Це несерйозно. Ми подали документи, що цих два гравці не з’являються на тренуванні і в клубі».

Наставник волинян не оминув у своєму післяматчевому коментарі і тему суддівства: «Зараз я дещо дізнався. Я не кажу, що суддя щось там. Але свистів до гола постійно у нашу сторону. Може, він має зуб на «Волинь» і, як з’ясувалося, неспроста».

Окрім цього Віталій Кварцяний сказав, що будуть серйозно налаштовуватися на наступну гру в Ужгороді, але «вилітати» не боїться: «Напевно, все треба починати з нуля чи у вищій лізі, чи в першій, чи мені чи комусь. Не боюся ні виходів, ні вильотів. Я не рахую себе супертренером, я люблю працювати, але не все виходить. У когось є зуб на команду».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФК Показати IP 12 Травня 2013 08:44
Оперативно подчистили все негативные комменты о Кварцяном и команде - браво! Но от этого игра команды и Кварцяный, как человек, не изменятся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus