USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кварцяний зізнався, що Тимощука колись вкрав у «Динамо»

29 Вересня 2013 11:11
Віталій Кварцяний розповів, що дякує долі за можливість попрацювати із такими футболістами як Анатолій Тимощук, Євген Хачеріді, Марко Девіч, В’ячеслав Шевчук, Богдан Бутко. Про це тренер луцької «Волині» розповів після виїзної поразки від луганської «Зорі» - 0:2.

- Так вийшло, що ці футболісти волею долі опинилися в нашому тренувальному процесі. Особливо, молоді Шевчук, Тимощук. Хачеріді теж ніхто не знав, коли його у «Волинь» брали. Я за ним і в Мелітополь їздив, вивчав його. Те ж саме і з іншими футболістами. Я не думав, що вони настільки розкриються, хоча передумови для цього були. Богдану Бутку теж «Волинь» віддала частинку своїх можливостей.
Раніше було більше часу на селекційну роботу. Зараз його немає. Всі маленькі таланти, які роблять «два фінта під столом» вже в дитячому садку скуплені «Динамо» , «Шахтарем», «Дніпром», «Металістом» і донецьким «Металургом». Сім'ї цих батьків можна зрозуміти. А як нам бути?
Я Тимощука, наприклад, взагалі вкрав у «Динамо». Десять разів за ним їздив, переконував батьків. Коли була можливість, то ми нею користувалися. Зараз подивилися багато команд другої ліги. Селекціонери працюють. Та я й сам їжджу, дивлюся. Зараз важко знайти хороших гравців, але думаю, що у нас це вийде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Колян Показати IP 29 Вересня 2013 13:57
А навіщо нових гравців у себе шукати? Це ж напрягатися потрібно. Простіше мавп з Африки накупити за копійки, нехай бігають, роблять вигляд, що грають.
колі Показати IP 30 Вересня 2013 01:42
це ти можеш сказати комусь а не Кварцу,перечитай фаміліі н7азванІ подивись збІрну І побачиш що 50% на полі його учні,вибач коля але ти БОВДУР
Іванка Показати IP 30 Вересня 2013 08:52
То більш нікого не крадіть..бо те Динамо - повні нездари і ледарі-мажори)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus