USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зоря» Луганськ – «Волинь» (Луцьк) – 2:0. ВІДЕО

28 Вересня 2013 17:51
Луцька «Волинь» провела 11 тур Прем’єр-ліги України з футболу в Луганську. До цієї гри команди набрали однакову суму очок, тому поєдинок налаштовував на серйозну боротьбу. Так і сталося.

Парцванія – замість екс-капітана, Козьбан – замість Шумі
До незвичних ротацій в стартовому складі Юрій Вернидуб не вдавався, поставивши проти лучан практично оптимальний склад. З гравців, які неодноразово грали за «зоряних» в цьому сезоні, на заміні залишилися Микита Каменюка і Желько Любеновіч.
А от Віталій Кварцяний стартовою одинадцяткою трішки здивував. Позицію у воротах зайняв Віталій Неділько. Несподівано на правому фланзі захисту «хрестоносців» замість Сергія Сімініна з’явився Темур Парцванія. Зліва в обороні прогнозовано вийшов Гал Шіш, а пару центрбеків склали Ян Масло й Ванче Шиков. Роль опорних хавів приміряли Богдан Шершун та Ерік Матуку. Якщо «23» номер лучан не вперше в сезоні грає для незручній для себе позиції, то камеруно-бельгієць взагалі вдруге у цьому сезоні вийшов на газон за «Волинь» (якщо брати до уваги офіційні матчі). Напевно, якби не перебір карток у Скоби, то на місці опорника ми побачили би саме Ігоря. В півзахисті гравці розмістилися на наступних позиціях: справа – Міхаель Бабатунде, зліва – Рамон Лопес, в центрі – Ерік Бікфалві. На вістрі атаки, замість дискваліфікованого Шумахера, діяв Дмитро Козьбан.

«Сухий» перший тайм

У першій половині протистояння обидва суперника практично не били по воротах. З потугами атакуючої ланки якщо не справлялися оборонці, то самим гравцям не вистачало швидкості, аби відкрити рахунок. Найреальніший шанс це зробити в першому таймі втратила «Волинь». На 27 хвилині Бабатунде на правому фланзі розхитав захисників та виконав подачу на Козьбана. Але Дмитро головою не влучив у ворота. Під завісу тайму небезпечно в дальній кут пробивав Ліпартія – мимо. В першій половині зустрічі зі складу господарів можна виокремити Болі, Ліпартію і Хомченовського. У «Волині»: Бабатунде, Парцванію.

Два точних постріли від Болі

На старті другого тайму Яннік Болі обдурив Яна Масла та пробив по воротам – м’яч після рикошету від Матуку влучив у хрестовину. На 71 хвилині по «рамці» гостей бив уже Хомченовський. Неділько парирував цей постріл на Болі – 1:0. Після такого «сюрпризу» від чорношкірого француза, Кварц замість Козьбана, кинув в бій Дмитра Задерецького. Однак замість того, аби зрівняти рахунок, «хрестоносці» отримали другу «банку». Самотній Болі на правому фланзі гостей, увігнав кулю в дальній кут – 2:0. Асистував Янніку Микита Каменюка.

Наступний матч лучани зіграють в Одесі проти «Чорноморця».


«Зоря» Луганськ – «Волинь» (Луцьк) – 2:0
Чемпіонат України, Прем'єр-ліга 2013/14 (11 тур)
м.Луганськ

Зоря (Луганськ): 12. Постранський, 16. Ярмаш, 14. Шуніч, 15. Вернидуб, 17. Ігнатьєвіч, 35. Грицай (к), 4. Чайковський, 37. Хомченовський, 9. Даніло (25. М.Білий, 93), 10. Ліпартія (6. Каменюка, 59), 94. Болі 22. (Любеновіч, 90)
Запасні: 1. Сантіні, 34. Петряк, 8. Малишев, 45. Гордієнко
Тренер: Юрій Вернидуб

Волинь (Луцьк): 42. Неділько, 91. Парцванія, 6. Шиков (к), 14. Масло, 16. Шіш, 21. Матуку, 23. Шершун (11. Мемешев, 83), 99. Рамон, 79. Бабатунде, 10. Бікфалві (7. Гошкодеря, 46), 89. Козьбан (20. Задерецький, 76)
Запасні: 1. Шеліхов, 36. Годований, 3. Сімінін, 8. Нємчанінов
Тренер: Віталій Кварцяний
Голи: Болі (72, 81)
Попередження: Вернидуб, Шуніч, Грицай - Шершун, Шиков, Матуку
Арбітри матчу:
Д.Кутаков (Київська обл.) - М.Чос, Н.Рачинська (обоє - Київ) - О.Білокур (Донецька обл.), Я.Козик (Мукачеве)





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 28 Вересня 2013 22:14
Тепер в другому колі можна сміливо ставити на домашні перемоги Волині над Ворсклою (за Кубок) і Зорею та поразку в Маріуполі (за схемою 3=3)
лопас Показати IP 29 Вересня 2013 13:54
кварц молодець тепер волинь заробляє на поразках. так простіше. купувати нормальний склад і утримувати тренера. чи тусити постійно в примєр лізі і нормальні бабки рубати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus