USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кварцяний зробив подарунок екс-гравцеві «Волині». ВІДЕО

6 Червня 2011 15:28
Перед початком прощального матчу кошнього гравця ФК «Волинь» голкіпера Олександра Гуменюка наставник «волинян» Віталій Кварцяний зробив Гуменюку подарунок.
Нагадаємо, Гуменюк також – колишній голкіпер хмельницького клубу «Поділля». Саме у Хмельницьку 5 червня і відбувся прощальний матч між «Збірною Гуменюка» і командою «Поділля всіх часів». Про це інформує Хмельницька народна газета.
Він подарував екс-воротарю пам'ятну дошку та комплект форми ФК «Волинь».
Як зауважив Віталій Кварцяний, цей подарунок: «за хороший етап роботи». Нагадаємо, Олександр Гуменюк не лише грав за луцьку «Волинь», а й певний час працював тренером голкіперів цієї команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
football Показати IP 6 Червня 2011 15:33
А что Кварцяному подарят перед началом чемпионата? Билет с вылетом в первую или ниже лигу (из-за проблем с финансами есть угроза снятия с чемпионата)?! Довел команду до ручки!!!
Exaboto до football Показати IP 6 Червня 2011 17:48
я думаю ви не правий. Волинь в вищій лізі. Ми маємо можливість ходити на нормальний футбол. Головне щоб Волинь в домашніх матчах здобувала перемогу, ато що не прийдеш на футбол - одна лажа. Аби не гірше...
волинянин Показати IP 6 Червня 2011 17:26
Кварцяний довів??????це все міська влада!!!!!
Ласковая Показати IP 6 Червня 2011 17:39
Ой, ніби вона була на перших позиціях?
анонімус Показати IP 7 Червня 2011 11:17
була одного разу при моїй пам'яті на третьому місці ц вищій лізі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus