USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Квитки на бій Кличка з Джонсоном розпродали за тиждень

19 Листопада 2009 17:11

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO Володимир Кличко прокоментував бажання брата провести добровільний захист титулу, а також розповів про ймовірний бій з Девідом Хеєм.
«12 грудня у Віталія буде вільне відстоювання титулу. Суперник у нього серйозний, знаходиться в Топ-10 рейтингу WBC. Американець Кевін Джонсон так само, як і його співвітчизник Кріс Арреола, не мали поразок у своїй професійній кар\'єрі. Обидва – гарні бійці, які мають гарні послужні списки боїв», – заявив Володимир Кличко в інтерв\'ю своєму офіційному сайту. Пояснюючи бажання брата не робити великої паузи після бою з Крісом Арреолою, Володимир Кличко сказав: «Віталій перебуває у чудовій формі, тому тривалої паузи він робити не захотів. Я вчинив би точно так само, тим більше, що у нас з\'явилася можливість провести двобій у Швейцарії, де ще жоден з братів Кличків не виходив на ринг. У цьому родзинка майбутнього бою. А про інтерес до нього говорить те, що PostFinance-Arena було розпродано протягом першого тижня з моменту надходження квитків у продаж». Володимир також прокоментував численні заяви щодо можливого поєдинку одного з братів проти британця Девіда Хея: «З приводу цього поєдинку вже Дон Кінг багато говорив і всі інші. Але промоутерами є не вони, а наша з братом промоутерська компанія «К2», яка прийме остаточне рішення – з ким і коли проходитиме поєдинок. Тому коментувати висловлювання Хея або кого-небудь поки що сенсу немає».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
alex Показати IP 19 Листопада 2009 22:46
Все таки Клички дуже популярні і в Швейцарії, не лише в Україні і Німеччині.
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 19:18
Видно, що Клички відомі і популярні у всьому світі і з ними рахуються всі. Віталій віковий боксер, тому не хоче робити велику паузу поки є можливість ще заробити пару міліонів. Хоча, похвально з його боку. Бажаю перемоги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus