USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кияни «взули» молодіжку «Волині»

28 Червня 2013 17:28
Молодіжний склад луцької «Волині» програв перший поєдинок другого літнього тренувального збору, який від понеділка триває на Закарпатті.

Підопічні Олега Федюкова тренуються у передмісті Ужгорода – Камяниці, - йдеться на сайті ФК «Волинь».

Першим суперником дубля на зборах став молодіжний склад київського «Арсеналу», який готується до нового сезону в Мукачево. Там і відбувся контрольний поєдинок, який трохи зіпсували дощ та не надто добрий стан газону.

Перший тайм матчу ліпше вдався лучанам, але вони не зуміли забити. Найкращий момент у лучан мав Олександр Марковець, який не влучив у ворота із 11 метрів.
У другому таймі Олег Федюков почав поступово змінювати склад, випускаючи «свіжу кров», але долю гри вирішила невдала трихвилинка – із 53 по 55 хвилин. Спочатку лучани втратили м’яча у центрі поля і нападник «Арсеналу» пробив по воротам. Воробей відбив перший удар, але добивання форварда «канонірів» було результативним – 0:1. Вже за три хвилини «Арсенал» дістав право на кутовий і проста подача на ближню штангу поставила захист лучан в тупик. Удар головою - і «волиняни» вже програють 0:2.
«Волинь» кинулася відігруватися, але хорошим момент зіпсував юний Дудік, який щойно закінчив ДЮФШ «Волинь» і нині переглядається тренерами «молодіжки». У результаті – поразка 0:2 і лучани готуються до наступного спарингу із дублем ужгородської «Говерли», який відбудеться 29 червня на ужгородському «Авангарді».

А 2 липня команда Федюкова поміряється силами із дублем «Карпат». Матч відбудеться у Чопі.

Старший тренер «Волині»-М Олег Федюков у коментарі клубній прес-службі відзначив, що долю матчу вирішили дві грубі помилки у захисті, хоча в цілому він задоволений грою своєї команди проти дуже атлетичних «канонірів». «Ми грали на тлі дворазових тренувань і незначної втоми, але це виправдовує поразку. Попереду на зборах велика робота,в тому числі селекційна, адже ми потребуємо поповнення в усіх ланках команди».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus