USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Ліппі повернувся на тренерську роботу

24 Березня 2011 15:04
Екс-наставник збірної Італії Марчелло Ліппі оголосив про своє повернення до тренерської діяльності. При цьому він зазначив, що не буде працювати на батьківщині.

Як повідомляє Кореспондент , у 2006 році під його керівництвом Скуадра адзурра виграла Чемпіонат світу в Німеччині, однак на торішньому Мундіалі в ПАР його підопічні закінчили виступ вже після групової стадії.

З того часу фахівець без роботи. Однак тепер Ліппі привселюдно оголосив про свій намір повернутися до тренерської діяльності.

"Я повернуся, якщо складеться підхожа для мене ситуація", - сказав 62-річний фахівець, якого останнім часом ЗМІ активно сватали в збірну України.

При цьому Ліппі зазначив, що не має наміру очолювати клуби Серії А.

"Я хочу попрацювати ще 2-3 роки, але не в Італії, а за кордоном, - сказав він, спростувавши чутки про повернення в туринський Ювентус. - В останні роки щоразу, коли у команди були проблеми, спливало моє ім'я. Контакти були, але кілька років тому. Я не повернуся в Італію".

Нагадаємо, раніше Ліппі, який нібито міг очолити українську національну команду, також повідомив, що йому не надходило пропозицій стати тренером збірної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus