USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Абромавичус повернувся на роботу, але намірів не змінив

14 Березня 2016 16:45
Міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус після тривалої відпустки повернувся на роботу. Міністр чекає, доки його відставку підтвердить парламент. . Позаяк звільнити його може лише Верховна Рада, яка це питання досі не розглядала. Про це інформує ТСН.

Прес-секретар Абромавичуса Олег Шиманський наголосив, що міністр не змінив свого наміру звільнитись. Про це передає "ВВС Україна".

"Міністр, коли зробив заяву про звільнення, був змушений піти у відпустку, щоб робота міністерства не блокувалася та був виконувач обов'язків міністра. Зараз він очікує на офіційне оформлення своєї відставки у Верховній Раді. В якийсь момент кількість днів відпустки у пана Абромавичуса закінчилась, він був змушений повернутись до виконання обов'язків міністра. Зараз він на робочому місці", – пояснив речник Абромавичуса і додав, що міністр повернувся до роботи наприкінці минулого тижня.

Нагадаємо, 3 лютого Айварас Абромавичус подав у відставку, заявивши, що ключовою причиною його звільнення з посади міністра став конфлікт із першим заступником керівника фракції «Блок Петра Порошенка» Ігорем Кононенком.

Міністр сказав, що Кононенко намагається розставити своїх людей в міністерстві і на державних підприємствах, щоб контролювати грошові потоки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОНОНЕНКО І АБРОМАВИЧУС, - ЗА ШИРМОЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus