USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ломаченко переміг Рігондо технічним нокаутом

10 Грудня 2017 08:00
Кубинський боксер Гільєрмо Рігондо відмовився продовжувати боксувати після шостого раунду, дозволивши українцю Василю Ломаченку отримати чергову перемогу технічним нокаутом та здійснити захист титулу WBO.

Бій відбувся 10 грудня на легендарній арені Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Особливістю цього поєдинку було те, що вперше в історії боксу на рингу зійшлися два дворазові олімпійські чемпіони. Василь Ломаченко був переможцем Олімпійських ігор у 2008 та 2012 роках, а кубинець Гільєрмо Рігондо здобував «золото» на Іграх у 2000 та 2004.

Так, перший раунд боксери розпочали з «розвідки», аби пристосуватися один до одного. Вже наступний раунд бійці провели активніше - українець увімкнув джеб, а Рігондо часто клінчував, стримуючи удари Василя.

Особливістю стилю ведення бою кубинця є низьке опускання корпусу при захисті, тому Ломаченку необхідно було пристосовуватися. Втім, незважаючи на це, протягом перших трьох раундів українець завдав більше точніших ударів.

У п'ятому раунді кубинський боксер дещо «підсів» і почав стримувати руки Василя, демонструючи «брудні» прийоми, - це розізлило українця, який вдарив Рігондо вже після гонгу. Наступного раунду рефері не став терпіти постійних порушень кубинця та зняв з нього один бал.

Вже на сьомий раунд Гільєрмо Рігондо не вийшов - не витримавши темпу поєдинку, кубинець відмовився продовжувати бій. Таким чином українець Василь Ломаченко отримав перемогу технічним нокаутом.

Зауважимо, що цей бій став для Василя вже четвертим захистом пояса за версією WBO.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Еее Показати IP 10 Грудня 2017 11:36
Проти лома нема прийома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus