USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Лучанка виграла престижну велогонку в Німеччині. ОНОВЛЕНО

10 Квітня 2017 23:38
Учениця Волинської обласної школи вищої споритвної майстерності велогонщиця класу маутенбайк Яна Беломоїна здобула перемогу на престижній велогонці GoldTrophy в Штрасберге, Німеччина.

Швидкий старт британської спортсменки Анни Ласт в кінцевому результаті не мав ніякого значення. По черзі її почали переганяти німкеня Сабіна Шпіц, полячка Майя Влощовська і наша Яна Беломоїна. В кінці перегонів боротьба за золото йшла в основному між представницями України та Польщі. До останнього кола суперниці йшли разом.

«Я вирішила піти у відрив на другому підйомі. Сама траса мені дуже сподобалася, на ній їздити – це одне задоволення. Мою перемогу я дарую своєму тренеру, в якого було день народження напередодні», - розповіла Яна.

Дворазовій олімпійській призерші з Польщі довелося лише сумно констатувати своє друге місце на перегонах.

«Я стараюся добре справлятися з технічними моментами перегонів, але не завжди виходить. Та все ж я задоволена своїм другим місцем. Адже у мене були деякі пролеми в тренуваннях, ще й зазнала невеличкої травми руки минулого тижня. Але зараз все пройшло добре», - поділилась Влощовська.

Волинянка пройшла німецьку трасу за 1 годину 32 хвилини 58 секунд. Багаторічну чемпіонку Польщі Майю Влощовську вона випередила на 25 секунд. Третє місце на п’єдесталі зайняла швейцарська велогонщиця Коріна Гантенбейн, яка поступилася Беломоїній 45 секунд. Олімпійська чемпіонка-2008 і срібний призер Ігор-2012 німкеня Сабіна Шпіц перетнула фінішну лінію п’ятою, програвши українці 1 хвилину 19 секунд.

Зазначимо, Яна Беломоїна, яка зайняла дев’яте місце на Олімпійських іграх в Ріо, виграла цю велогонку вдруге в кар’єрі – вперше українка перемогла на GoldTrophy в 2015 році.

Нагадаємо, на початку березня Беломоїна виграла перегони класу С1 на Кіпрі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 12 Квітня 2017 10:41
Наша Яна-гордість України!!!Умнічка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus