USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани перемогли на футбольному турнірі

1 Вересня 2014 08:00
Масштабний дитячий футбольний турнір відбувся у Львові. Волинь представляла команда "Адреналін - 2005" під керівництвом Юрія Остромецького, - повідомляє "ВолиньSport".

На "Галицькі канікули" до Львова приїхало аж 100 команд із 7 областей України. Хлопчаки боролися за перемогу в 9-ти вікових категоріях.

Отож, серед десятирічних заявилося 15 команд з 7 областей, які були поділені на 3 групи по 5 команд. Переможці та краща друга команда виходили до півфіналу, де розігрували нагороди за системою плей-офф.

Суперниками "адреналінівців" у групі були команди: "Арсенал" (Харків), "Бориспіль-Спорт", "Чайка" (Вишгород) та ДЮСШ (Бобровиця Івано-Франківської області). Впевнена та надійна гра вивела наших футболістів на перше місце в групі. А от у вирішальних матчах все виявилось значно складніше.

У півфіналі "Адреналіну" дістався сильний суперник – "Чорноморець" з Іллічівська. В напруженому матчі команда з Одещини першою відкрила рахунок, проте наші хлопці здаватись не збирались, і одну з атак на ворота суперників завершили результативно – 1:1. Згідно з регламентом, переможець визначався в серії післяматчевих пенальті. І тут проявив себе один із лідерів нашої команди – воротар Теодор Ганейчук. Тео не лише зумів виграти дуель в "рамці", але й сам забив пенальті, вивівши команду до фіналу.

У вирішальному матчі зійшлися "давні знайомі" - львівська "Галичина", в якої "Адреналін" виграв у матчі за 3 місце на турнірі "Легенди "Спартака". Звичайно, львів’яни прагнули реваншу, підтвердивши своє бажання двома забитими голами. Але, спочатку удар Миколи Савича скоротив різницю в рахунку, а потім Богдан Оличенко забив дуже важливий та довгоочікуваний гол.

Кубок на "Галицьких канікулах" став третім у колекції "Адреналіну-2005", але першим, що команда здобула за перемогу на турнірі. Індивідуальним призом нагородили Теодора Ганейчука, як найкращого воротаря турніру. А тренер команди, Юрій Остромецький, відзначив помітне поліпшення майстерності всіх гравців команди, які брали участь в цьому турнірі. Особливо відзначив надійну гру захисника Станіслава Литвина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus