USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани уступили в хокеї білорусам і росіянам

8 Травня 2010 20:14
У Луцьку відбулось урочисте закриття міжнародного хокейного турніру «Кубок Перемоги», присвяченого 65-й річниці Великої Вітчизняної війни.

Про це повідомляє офіційний сайт Волинської облдержадміністрації
«Кубок Перемоги», який розігрувався у Луцьку на міжнародному хокейному турнірі між командами із Росії, Білорусії та України, виборола команда КЛХ «Пінськ» - пише ВІП.

Закриття турніру, приуроченого до 65-ї річниці Великої Перемоги, відбулося 8 травня у комплексі «Снігова Королева».

Турнір «Кубку Перемоги» тривав у Луцьку з 6 травня. За міжнародну першість із хокею боролись чотири команди. Четверте місце зайняла КЛХ «Білоруський металургійний завод» із Жлобіна. Третю сходинку вибороли лучани, другу – ХК «Новозибков» із Російської Федерації.

Також оргкомітет змагань визначив кращих гравців, до яких потрапили білоруський воротар, луцький захисник та російський нападник.

Нагороди учасникам вручали голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук та ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан. Зокрема губернатор російською мовою зауважив, що сьогодні «по большому счёту победила дружба. Не газетная, не рекламная, не политическая, а дружба молодых красивых людей, мужчин». А потім українською привітав усіх зі святом: «Я щиро вітаю вас із Днем Перемоги».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus