USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк покидає Кубок України з волейболу

26 Грудня 2013 12:50
У місті Южному четвірка фіналістів розіграли Кубок України з жіночого волейболу. Закономірну перемогу у турнірі здобула команда «Хімік». Срібло дісталось «Сєвєродончанці», а бронза - «Орбіті-ЗТМК-ЗНУ».

Нагадаємо, що найкращою блокуючою змагань визнали тернополянку Олену Туркулу, яка перед цим грала в Луцьку.

Відтак лучанки офіційно припинили значитися володарками Кубка України. Зазначимо, що попередні два кубки завойовував луцький «Континіум-Волинь-Університет».

Та цього року волинянки навіть не заявилися на турнір, тому «Хімік» переміг, так би мовити, заочно. Головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький зазначає, що зараз в луцькій команді багато перспективної молоді, яка вже за два роки може скласти конкуренції будь-якій українській команді. А поки конкурентів в «Хіміка» в Україні немає.

«Хімік зараз зібрав все що міг. В них дуже сильна комплектація гравців, - розповідає Богуслав Андрійович. - Зараз на базі «Хіміка» зробили збірну команду України».

Також Галицький зазначив, що ця перемога -це заслуга першого треренера «Хіміка» ЄвгенаНіколаєва. Саме цей тренер вивів команду з Першої ліги транзитом через Вищу до Суперліги.

Нагадаємо, що вже в наступному, дев'ятому турі Суперліги до Луцька приїде чинний володар Кубка України - южненський «Хімік». «Наше завдання -вигравати більше партій, більше очок нашкрябати, - розповідає плани на майбутні ігри Болгуслав Галицький. - Ми від них на 4-5 голів слабші за віковими, технічними даними, за досвідом. Потрібно, щоб наші дівчата в себе вірили. Тепер нам буде за честь виграти партії і набрати більше очок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus