USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі волейболістки виграли у принциповому дербі

17 Березня 2014 18:45
Волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» у матчі-відповіді 14-го туру Суперліги переграла сусідів з Тернополя «Галичанку-ТНЕУ-УкрІнбанк». Та ця звитяга жодним чином не вплинула на розташування команд у турнірній таблиці.

Нагадаємо, в першій грі туру гору взяли гості і достроково вийшли у «Фінал чотирьох».

«Континіум-Волинь-Університет» – «Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» - 3:0 (25:22, 25:19, 25:23)

У другий ігровий день знову почалися гойдалки в рахунку. Та на відміну від першої гри фортуна була на боці лучанок. Першу партію господарі майданчика взяли не надто впевнено – 25:22.

Та з другого сету ініціативою володіли винятково волинянки. Вдало зіграла Анна Житовоз, тож підопічні Богуслава Галицького почали заробляти більше очок. Але, як в попередній грі, найактивнішою в атаці була луцька 11-ка Анна Степанюк, яка забивала в паркет більшість м’ячів – 25:19.

Здорово «Континіум-Волинь-Університет» розпочав третю партію, відірвавшись від суперника – 5:0. Після чого Андрій Романович взяв технічну перерву і його «Галичанка» зуміла наверстати втрачене – 10:14, 18:23. До завершення партії лучанки створили локальну сенсацію. На подачах Анни Житовоз господарі взяли шість очок і завершили гру – 25:23.

Волинські волейболістки займають шосте місце турнірної таблиці з 32-ма очками. Від євпаторійської «Керкінітіди» їх відділяє лише чотири пункти. Та у запасі лучанок є ще один незіграний домашній тур з «Сєвєродончанкою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus