USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк став переможним містом для українських волейболісток

1 Червня 2013 20:25
Жіноча збірна України виграла у Франції з рахунком 3:1 у першому матчі третього раунду відбіркового турніру чемпіонату Європи-2013, що відбувся у Луцьку 1-ого червня.

Двохраундове протистояння з командою Франції вирішить, хто потрапить до фінальної частини змагань, які відбудуться у вересні у Швейцарії та Німеччині.

Минулого тижня українські волейболістки впевнено виконали задачу виходу у третій раунд чемпіонату світу-2014 перегравши у Луцьку Албанію, Молодову та Угорщину.

Не змогла встояти в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі і збірна Франції. Уже в першому сеті українки показали, що легкою прогулянкою матч для француженок не буде, перегравши їх з рахунком 25:23.

У другій партії господарки не залишили шансів збірній Франції, перемігши з рахунком 25:17. А ось третій сет закінчився на користь гостей – 26:24. Заключна партія була найзапеклішою і українки встояли - 30:28.

Отож, у першому матчі третього раунду відбіркового турніру чемпіонату Європи-2013 збірна України перемогла француженок з рахунком 3:1. Тепер чекатимемо гру-відповідь.

Це була четверта гра збірної України в історії у Луцьку. В усіх наші дівчата святкували перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus