USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Квоту для пісень українською мовою на радіо хочуть збільшити

19 Січня 2016 09:20
75-ти відсоткову квоту для українських пісень вітчизняних виконавців на радіо хоче запровадити віце-прем'єр-міністр-міністр культури України В'ячеслав Кириленко.

Про розробку відповідного законопроекту він написав у своєму Твіттері, – повідомляє «День».

«У межах квоти 50% для вітчизняних виконавців на радіо має бути квота на мінімум 75% пісень українською мовою. Готуємо відповідний законопроект».




Нагадаємо, В’ячеслав Кириленко вже виступав з ініціативою збільшення квоти українського продукту у радіоефірі до 75% всього об’єму мовлення у березні минулого року.

ЧИТАТИ ЩЕ: В УКРАЇНІ З’ЯВИТЬСЯ РАДІОСТАНЦІЯ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

Додамо, що, відповідно до чинного закону «Про телебачення і радіомовлення», захист інтересів і національної телерадіопродукції гарантується нормою про те, що в загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації не менш, як 50 відсотків, має становити національний аудіовізуальний продукт або музичні твори українських авторів чи виконавців.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що лучанин започаткував україномовні передачі на польському радіо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 19 Січня 2016 09:49
Спробуємо знову аналогію провести. От сидиш вдома, а дружина рота не закриває. Аж тут раптом каже що тобі на роботу нема що ходити, бо там інші баби говорити будуть, хіба що в магазин за хлібом вибігти. А потім питають звідки стільки розлучень. З радіо простіше - не вмикаєш взагалі, як телевізор і проблем немає.
лучанин Показати IP 19 Січня 2016 10:40
Яка в х.я квота? Виключно на українській мові.Вся кацапня,яка тимчасово проживає на території України прекрасно розуміє українську мову,а багато і розмовляють українською.А жидяра Кириленко квоти задумав. В Ізраїлі будеш квотувати,коли переїдеш на постійне місце проживання.А для нас українців повинна бути тільки наша УКРАЇНСЬКА МОВА і кругом,і повсякчас.
Анонім до лучанин Показати IP 19 Січня 2016 12:18
Из за тебе подобных на вполне реальном уровне рассматривается вариант как вас отдать назад Польше.
лучанин до Анонім Показати IP 19 Січня 2016 14:05
Ну по перше не тобі заср*нцю над тим думати і цвіркати.А по-друге.люди,які 19 років минулого століття жили при поляках,були ГОСПОДАРЯМИ!,а за 52роки життя при керуванні жидовсько- мордовсько-башкирсько-удмуртсько-калмицько і т.д.,лапотніків були дідами. І при сьогоднішньому, вже українсько-жидовському керівництві народ_ЗЛИДАР!!! А жидва жирує.То де правда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus