USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька плавчиня – тричі призерка універсіади

29 Квітня 2017 09:00
На своїй дебютній універсіаді в Києві лучанка Юлія Смаль тричі піднімалася на п’єдестал призерів. До своєї особистої скарбнички плавчиня додала одне золото та два срібла.

У змаганнях брали участь 171 студент з 14 областей України.

«Перед універсіадою працювала над своєю вагою, щоб трішки похудати. Багато часу приділяли техніці батом і брасом. Працювали над стартами, поворотами. Відпрацьовували все, що могло дати кращий результат», - розповіла спортсменка.

Підготував плавчиню до студентських стартів тренер вищої категорії Олександр Сологуб, який виховав 7 Майстрів спорту України.

У батерфляї на дистанції 50 метрів серед жінок перше місце посіла студентка з Волинської області Юлія Смаль (СНУ) – 0.28,62. А вже на 100-метрівці Юлія фінішувала другою – 1.04,82. Ще одне срібло лучанка завоювала у брасі на дистанції 200 метрів – 2.46.

«Результат – не найкращий, хотілося бачити інші секунди на секундомірі, але на цьому етапі я була задоволена і цим. Головною ціллю було стати чемпіонкою на універсіаді, результат мав другорядне значення. У таких змаганнях я вперше брала участь, тому трішки хвилювалася, як воно все мало бути. Емоцій від змагань дуже багато. Особливо хвилююче, коли ти дізнаєшся, що ти зробила всю свою роботу і досягнула своєї цілі», - зізналась Смаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus