USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька гімназія №4 здобула грузинську спортивну прихильність

4 Грудня 2008 10:46
За спортивну команду луцької гімназії №4 на загальноміських змаганнях «Стань в ряди олімпійців!» вболівали грузини. Про це розповів керівник культурно-спортивних заходів делегації грузинських дітей Тамуна Джгамадзе, – повідомляє 3 грудня репортер «Волинських Новин».
Сьогодні у спортивній сутичці зійшлись восьмикласники Луцької гімназії №4 та Навчально-виховного комплексу №7. Повболівати за луцьких молодих спортсменів завітали діти із грузинського міста Горі. За словами керівника культурно-спортивних заходів Тамуна Джгамадзе, вони вболівали за команду гімназії №4 «Олімп».
Оскільки «вербування» в ряди олімпійців проводили вп’яте, учасникам змаганнь було наперед відомо, які саме будуть естафети. «Ми тренувались приблизно до таких естафет, не знали лише про кількість фішок та стрибків»,  – розповів учень гімназії №4. Проте найважчим конкурсом, за словами учасників, виявилось ведення м’яча між фішками.
Перемогу у змаганнях здобула команда «Калина» Луцького навчально-виховного комплексу №7 із рахунком 14:13. Однак голова батьківського комітету гімназії №4 Юрій Яремко зовсім не розчарований поразкою команди «Олімп».
«Навпаки – це стимул для дітей краще готуватись до наступних змагань», –  сказав він. Також пан Яремко дуже радий, що в місті проводять змагання «Стань в ряди олімпійців!». «Завдяки цим естафетам вчителі фізкультури вже знають, на що варто звернути увагу, які є слабкості в учнів», – висловив свою думку голова комітету гімназії №4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus