USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У луцькій гімназії зробили нову учительську на місці гардеробу

31 Серпня 2018 08:44
У Луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького на місці, де колись був гардероб, обладнали сучасну учительську. Кабінет зроблений за принципом відкритого простору, відокремлений від коридору скляним перегородженням. Схожим чином обладнаний новий навчальний клас. Тут встановили нові парти, стільці, дошку. До школи за 2018 рік у було завезено більше 100 німецьких парт, що відповідають вимогам “Нової української школи”.

Про це йшлося під час інспекції рівня готовності до навчального року шкіл та садочків міста. Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко завітали до кількох освітніх закладів 30 серпня, йдеться на сайті Луцької міської ради.
Також для дітей у гімназії №4 встановлено індивідуальні шафки.
Проведено комплексний ремонт та облаштування харчоблоку.
У спортивному залі було замінено вікна на енергоефективні.
Наступним оглянутим об’єктом стала гімназія №18. Тут триває комплексний поточний ремонт актового залу, котрий планується завершити до 15 вересня. Будуть встановлені нові глядацькі стільці.
“Протягом всього літнього періоду ми, фактично, об’їхали абсолютну більшість шкіл та садочків міста. Ми задоволені процесом підготовки. Із бюджету цього року було виділено рекордні суми, а разом із залученими коштами НЕФКО - це більше 60 млн грн. Дошкільна та загальна освіта – це наші діти, тому на цьому не можна економити”, - прокоментував ситуацію Ігор Поліщук.

У міжшкільному навчально-виробничому комбінаті були проведені роботи зі заміни дахового перекриття.
У навчально-виховному комплексі “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 – ліцей” завершено роботи із благоустрою прилеглої території, яка порадує учнів школи новою, ошатною бруківкою. Ведуться роботи і у сквері, що розташований поблизу: прокладено доріжки, встановлено освітлення, висаджено клумби. Попередньо, частково за бюджетні кошти, а частково – завдяки депутатському фонду та іншим залученим коштам, було встановлено нові вікна. Для дітей обладнали діючий тир.
У закладі дошкільної освіти №1 дітки отримають новий харчоблок. В підвальному приміщенні проводяться роботи із заміни водопровідних труб. 250 тис. грн було виділено з міського бюджету на ремонт харчоблоку, 90 тис. грн — на ремонт труб.
“Я переконаний, що 1-го вересня усі заклади освіти почнуть працювати в штатному режимі, відповідно до поставлених завдань. Основні роботи були завершені ще літом, і незважаючи на те, що сьогодні харчоблок цього закладу знаходиться ще на стадії завершення, я впевнений – у вересні садочок запрацює”, - зазначив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучани Показати IP 31 Серпня 2018 09:44
Чергова показуха дивний ідейок. Учительська є для того,щоб вчитель підготувався та відпочив, а не сидів як в акваріумі на виду всіх підряд. Нехай краще цей недалекий директор свій кабінет відкриє, а не ховається за тавбличкою з годинами прийому.
Євробидло до лучани Показати IP 31 Серпня 2018 10:03
Комуністка? П.С., Почитай що таке опен спейс......
лучани до Євробидло Показати IP 31 Серпня 2018 11:32
відкритим простором може бути клас, а не учительська.
Теж лучани до лучани Показати IP 31 Серпня 2018 22:55
У цього директора кабінет відкритий вже 5-ий рік. Ви таблички з годинами прийому бачили, а прозору стіну ні???????
Лучанка Показати IP 31 Серпня 2018 10:32
І де осіли ті 60 мільйонів. З батьків здирають і далі неймовірні суми на ремонти
Мон Показати IP 31 Серпня 2018 15:06
А те що меблі для НУШ мають бути українського виробника у 4 школі мабуть не знають
лучани до Мон Показати IP 31 Серпня 2018 15:41
Дирекціх байдужи, вони думають що школа це їх приватний бізнес. Який кришується з олбдержадміністрації родичами.
777 до лучани Показати IP 31 Серпня 2018 21:48
сам зрозумів,що написав?
777 до лучани Показати IP 31 Серпня 2018 21:52
ДИРЕКЦІХ БАЙДУЖИ!!!!!!!!!!
Небайдужа Показати IP 18 Жовтня 2018 23:29
Як на мене, нові класи замість гардеробу досить темні. Навіть вдень хочеться додаткового освітлення. Учительська зі скляними стінами некомфортна. Ми ж всі хочемо мати на роботі затишний куточок, де можна трішки перепочити під час перерви. А індивідуальні шафочки в коридорах-зручно, проте за кошти батьків (400-450 грн.). А якщо не один учень в школі, а 2-3? В травні 2017 після здачі всіх фондів (школа-клас-ремонти) ці витрати були несподіваними та досить відчутними!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus