USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька «Волинь» програла півфінал Кубка

25 Березня 2010 12:29
«Таврія» здолала «Волинь», «Металург» переміг «Шахтар» - результати півфіналів Кубка України з футболу.

24 березня визначилися фіналісти Кубка України з футболу. У фіналі зіграють сімферопольська «Таврія» та донецький «Металург».

Кримчани здолали у Луцьку «Волинь», а «Металург» вперше в історії переміг «Шахтар».

Гра в Луцьку видалася вельми драматичною для волинян. Усю гру луцькі футболісти контролювали м’яч, однак поступилися «Таврії». Кримчани у першому таймі забили два м'ячі.

На початку другого тайму «Волинь» відіграла один гол і могла неодноразово забили другий. Однак оборона гостей на чолі з Максимом Старцевим вистояла. Відтак «Таврія» вдруге в історії зіграє у фіналі Кубка України.

«Металург», забивши два м'ячі вже на початку зустрічі, контролював гру, пропустивши один гол у компенсований час. «Металург» вперше зіграє у фіналі Кубка України.

Кубок України. Півфінали

«Волинь» - «Таврія» - 1:2

Волинь: Ндойе, Сімінін, Мостовий, Шарпар, Грінченко, Курилов, Кінаш (Пічкур, 54), Герасим'юк, Лопес (Павлов, 65), Бамб (Гошкодеря, 39), Майкон
Таврія: Старцев, Маркович, Монахов, Джуричич, Корнєв, Голайдо, Галюза, Любенович, Гігіадзе (Луценко, 81) Ковпак, Фещук (Ідахор, 50)

Голи: Курилов, 55 - Ковпак, 9, 43

Попередження: Гошкодеря, Майкон - Голайдо, Джуричич

«Металург» Донецьк – «Шахтар» - 2:1

Металург: Дишленкович, Воловик, Чечер, Сержіо, Боавентура, Лазіч, Дімітров (Кінгслі, 54), Годін (Прийма, 62), Янков, Мхітарян, Мгуні (Коротецький, 90+3)

Шахтар: П'ятов, Срна, Іщенко, Ракицький, Рац (Агахова, 82), Левандовскі, Фернандіньо, Жадсон (Гай, 67), Ілсіньо (Фомін, 59), Вілліан, Гладкий

Голи: Мгуні, 6, Дімітров, 9 - Фернандіньо, 90+2

Попередження: Янков, Дишленкович - Гладкий, Іщенко

Вилучений: Янков, 75

На 90+2 хвилині Фернандіньо не реалізував пенальті (воротар), - інформує ТСН .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus