USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцька «Волинь» у Белеку

22 Січня 2014 18:45
Луцька "Волинь" продовжує свій перший збір у Белеку. Підопічні Віталія Кварцяного закладають фундамент фізичної та ігрової підготовки. Про це йдеться на офіційному сайті клубу.

Щодня у футболістів декілька тренувань, які розпочинаються із ранкової зарядки.

Такими вже є завдання НТЗ, що навіть після вчорашнього спарингу із казахським "Актобе" "Волинь" сьогодні з самого ранку була на заняттях. Пропонуємо вболівальникам фото із тренувань у Туреччині.



Захисник Богдан Шершун, який другий тайм відіграв із капітанською пов`язкою, розповів, що легким матч із "Актобе" не назвеш, адже грала команда на тлі навантажень. "Але коли виходиш на матч, треба грати на 100%", - розповідає Богдан. Стосовно тренувань, захисник додає: "На ранкових заняттях працюємо над "фізикою", швидкістю, витривалістю. Увечері працюємо з м`ячем, більше ігрових вправ".

У четвер "Волинь" зіграє другий спаринг, із махачкалинським "Анжі". Початок гри на стадіоні готелю Calista, у якому мешкає російська команда, о 17.00. Проведемо текстову трансляцію матчу на клубній офіційній сторінці у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus