USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як змагалися волинські хокеїсти

12 Лютого 2014 19:00
У четвертому турі першого кола Відкритого чемпіонату Волинської області з хокею зустрічалися луцький «Любарт» і ХК «Ковель». Лідер чемпіонату ХК «Луцьк» після цього відправився у Нетішин.

ХК «Ковель» – ХК «Любарт» - 1:1 (1:0, 0:0, 0:1)

Не багатим на голи вдався матч у Луцьку, в якому визначалося, хто займе четверте місце у турнірі. Рахунок на 10-й хвилині відкрили гості. Після грубої помилки воротаря шайбу у порожні ворота вколотив Василь Левицький – 1:0. Надалі ковельчани продовжували атакувати і контролювати хід гри. Та у першому й другому періодах рахунок був незмінний.

А у третій 25-хвилинці ХК «Любарт» несподівано зрівняв рахунок. Зазначимо, що лучани перебували у меншості. Та це не завадило Олександру Міскевичу на 56-й хвилині відзначитись у воротах суперника — 1:1.

Згідно регламенту змагань, команди виконали серію булітів. У післяматчевих штрафних кидках пощастило більше «Ковелю». Згідно з результатами булітів команда з «міста залізничників» перемогла 2:1.

- Спортивна удача була на нашому боці. Нам пощастило, що суперник багато не реалізовував гольових моментів. Ковель виглядав більш зібраним і більш потужно атакував, – розповідає Віктор Яшинський, виконавчий директор ковельської команди.

ХК «Нетішин»- ХК «Луцьк» - 4:7 (0:4, 2:2, 2:1)

Вже у першому періоді ХК «Луцьк» зробив гучну заявку на перемогу. Лучанам вдавалось забивати навіть у меншості. Після першої перерви волиняни вже мали непоганий відрив від суперника в рахунку і надалі просто тримали дистанцію.

Лучани досить швидко відкрили рахунок (причому, грали в меншості) і до першої перерви наростили солідний відрив, який відіграти господарям майданчика навряд чи було під силу. Зазначимо, що у цьому матчі лучанин Сергій Горбатюк організував «хет-трик»

Наступна гра Відкритого чемпіонату Волинської області з хокею відбудеться у четвер, 13 лютого. О 22:00 на льоду силами поміряються ХК «Луцьк» і ХК «Ковель».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus