USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі плавці пакують валізи на Чемпіонат України

31 Жовтня 2014 11:03
У Луцьку на базі комунального закладу «Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання Луцької міської ради» відбувався чемпіонат Волинської області з плавання. У ньому брали участь 80 спортсменів, представників спортивних організацій міста — КЗ «СДЮСШОР плавання Луцької міської ради», КЗ «КДЮСШ №1 Луцької міської ради» та НВК № 26 (Луцьк), - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Змагання були відбірковими для визначення найсильніших плавців з метою їх участі у Чемпіонаті України з плавання, що відбудеться з 7 по 10 листопада 2014 в місті Біла Церква.

Тож чемпіонами області стали:

Герасимчук Христина, Поліщук Костянтин, Січко Анастасія, Товкач Валерія, Мостович Катерина, Степанцова Ольга – тренер-викладач КЗ «СДЮСШОР плавання» Сергій Алферов;

Рак Роман – тренер-викладач КДЮСШ №1 міста Луцьк Евген Чурило;

Смаль Юлія, Іваник Владислав – тренер-викладач КЗ «СДЮСШОР плавання» Олександр Сологуб;

Смаль Антон, Давидюк Денис, Прибиш Анна, Бєлих Єгор, Ахмедова Дана – тренери-викладачі КЗ «СДЮСШОР плавання» Сергій Максимюк, Валентина Санжаровська;

Музичко Анастасія, Мартинюк Дарина, Демчук Сергій – тренер-викладач КЗ «СДЮСШОР плавання» Ольга Корець;

Дежурко Віталій – тренери-викладачі КЗ «СДЮСШОР плавання» Любов Тарасенко, Сергій Максимюк, Валентина Санжаровська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus