USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі ветерани підкорили турнір у Калуші

27 Травня 2015 10:50
Районний центр Івано-Франківської області став епіцентром захопливого турніру із баскетболу серед ветеранів. Хоча те, з якими пристрастями відбувалися ігри, свідчить тільки про те, що ветеранськими змагання можна було назвати лише номінально. Так, луцький баскетбольний "Ветеран" привіз із Калуша перемогу. Про це інформує ВолиньSport.

За перемогу билося три колективи - власне господарі з Калуша, львівська команда з Дрогобича та гості із Волині - луцький колектив активних прихильників баскетболу "МКБ-Ветеран".

Забігаючи наперед, відзначимо феноменальну волю до перемоги лучан. Підкорили наші хлопці турнір за додатковим показником - різницею очок, адже першу гру виграли з різницею в 31 очко в Калуша, а другу відразу ж програли в -10, тому що не було перепочинку. Крім того, через вилучення та коротку лаву запасних, догравати довелося без замін. Але вистояли, впоралися!

А оскільки Калуш переміг Дрогобич з різницею у 8 очок, то всі претенденти набрали однакову кількість залікових пунктів. За різницю ж - кращими стали лучани!

Додамо, що в команді "МКБ-Ветеран" (Луцьк) виступають брати Мушкевичі, які родом із Калуша, проте навчалися в Луцьку, тому й залишились жити на Волині. І от, Романа Мушкевича визнано кращим нападником турніру. Ще одна маленька перемога на маленькій батьківщині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus