USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі волейболістки стартують у другому етапі Суперліги

8 Квітня 2016 22:37
У Рівному в спортивному залі НВК №26 8-10 квітня відбудуться матчі фінального раунду у жіночій Суперлізі серед команд, які посіли 5-8 місця на основному етапі змагань.

Три дні поспіль чотири команди з Луцька («Континіум-Волинь-Університет»), Рівного («Регіна-МЕГУ-ОШВСМ»), Вінниці («Білозгар-Медуніверситет») та Чернігова («Педуніверситет-ШВСМ») боротимуться за 5 місце у Суперлізі.

«Для нас кожна гра – це неоціненний досвід. До туру в Рівному ми серйозно готувалися, адже всі команди будуть грати з нами на максимумі як з фаворитом. Я багато разів повторював, що в нас молода команда і їй потрібен час, щоб зігратися. Ці ігри ми мусимо навчитись перемагати, щоб в наступних сезонах боротись за потрапляння у «фінал чотирьох». Як кажуть спортсмени, є тільки перше місце – все решта неважливо. Ми хочемо побудувати команду саме з таким девізом», – наголосив головний тренер лучанок Богуслав Галицький.

Розклад ігор:

Субота, 9 квітня

12:00 «Білозгар-Медуніверситет» - «Педуніверситет»;

14:00 «Регіна-МЕГУ» - «Континіум-Волинь».

Неділя, 10 квітня

10:00 «Континіум-Волинь» - «Білозгар-Медуніверситет»;

12:00 «Регіна-МЕГУ» - «Педуніверситет-ШВСМ».

Нагадаємо, у фінальному раунді клуби стартують з бонусними балами залежно від позиції, яку вони посіли на передньому етапі. Так, «Континіум-Волинь-Університет», який фінішувала п’ятим, має 3 очки, «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - 2 пункти, в активі «Білозгара-Медуніверситет» - 1 очко, у «Педуніверситета-ШВСМ» - 0 балів.

За рішенням директорату Федерації волейболу України в другому етапі буде проведено два тури. Інший відбудеться у Луцьку 27-29 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
колишній Показати IP 9 Квітня 2016 08:03
Останнє фото - круть)))
до колишній Показати IP 9 Квітня 2016 09:30
))))) цей круть вартує команді мабуть половину бюджету команди Галицького!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus