USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Любарт» і «Тайфун» не змогли визначити кращого з карате

29 Квітня 2013 17:43
Каратисти клубів «Любарт» і «Тайфун» розділили перше місце на чемпіонаті Волинської області з карате, присвячений пам’яті Володимира Горшкова, ветерана війни в Афганістані.

Чемпіонат області з карате цими днями відбувся у луцькому спорткомплексі «Динамо». Організатори змагань - Волинська обласна спілка ветеранів Афганістану та федерація карате України за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».

У змаганнях взяли участь каратисти з Локачинського, Рожищенського, Іваничівського, Любомльського, Маневицького районів та Луцька. Всього на татамі змагалися понад 120 каратистів різних вікових категорій: діти від 4 років та дорослі (18+).

Розділили першість у загальному заліку 2 луцькі команди – каратисти клубу «Любарт» (Луцьк) та вихованці спортивного клубу «Тайфун» Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Друге та третє місце посіли команди Луцького національного технічного університету та середньої школи з Локач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вова Показати IP 29 Квітня 2013 18:43
Горшков той що застрелився сам?
и до Вова Показати IP 29 Квітня 2013 20:29
угу
Анонім Показати IP 12 Лютого 2016 11:10
Володимир Горшков загинув під час виконання службового обовязку! Не поширюйте маячню,хлопці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus