USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Матч «Олімпік» - «Волинь». Напередодні

22 Травня 2015 12:15
Луцька «Волинь» завтра, 23 травня, зіграє у Києві проти донецького «Олімпіка». Початок матчу 25 туру на стадіоні імені Віктора Баннікова о 14:00. Про це інформують у прес-службі клубу.

Суперник «Волині» в цьому сезоні залишив неоднозначне враження. Донеччани грали перший прем'єрліговий сезон «у вигнанні» - домашні матчі відбувалися на арені ім. В. Банникова в Києві. Почали сенсаційно – команда перебувала у першій шістці, але згодом команди УПЛ призвичаїлися до манери гри «Олімпіка» й команда Санжара потрохи скотилася у низ «турнірки». Утім, мало хто чекав успішного виступу команди в Кубку України. Але тільки минулої середи «олімпійці» припинили кубкові виступи, поступившись «Динамо» в другому півфіналі 1:4.

Традиційно для останніх матчів «Волині» однією з «фішок» київського поєдинку буде питання Еріка Бікфалві – чи витримає румун бомбардирську гонитву й не поступиться Тейшейрі, Кравцю і Ярмоленку.

Історія стосунків. Історія особистих протистоянь «Волині» й «Олімпіка» складається наразі з одного матчу. Його у листопаді минулого року «Волинь» виграла 4:0.

Перше коло.

9 листопада 2014 р. Волинь – Олімпік 4:0.

Волинь: Неділько (Кичак,46), Сімінін (к), Шабанов, Жуніч, Нємчанінов, Бабенко, Бікфалві, Матей (Сваток, 90+2), Федорчук, Мемешев (Гуменюк, 61), Кобахідзе.

Запасні: Маріотто, Задерецький, Шіш, Селін

Тренер: Віталій Кварцяний

Олімпік: Махарадзе, Іванов (к), Гришко, Дорошенко (Ситнік, 66), Драченко (Гельзін, 80) Моха, Огіря, Тищенко, Міщенко, Шеріф, Кадимян (Лисенко, 46).

Запасні: Литовка, Олійник, Семенина, Дітятьєв.

Тренер: Роман Санжар

Арбітр матчу: Сергій Березка (Київська обл.)

Голи: Матей (37), Бікфалві (43, 71), Кобахідзе (90+3).

Попереджені: Жуніч, Бабенко – Лисенко.

Свої-чужі. Чимало футболістів «Олімпіка» в тій чи іншій мірі перетиналося із «Волинню».

Дітятьєв і Міщенко були на перегляді, Лисенко і Гошкодеря – грали за «хрестоносців».

Вверх-вниз. В останніх трьох матчах «Волинь» не програвала й набрала 5 очок. У Луцьку лучани зіграли у нічию з «Шахтарем» 0:0 й виграли у «Говерли» 4:2, а в Харкові були 3:3 із «Металістом».

«Олімпік», крім поразки від «Динамо» у Кубку України минулої середи (1:4), у Києві виграв в «Металіста» 2:1 та зіграв у нічию з «Металургом» З - 0:0, поступився у Полтаві 1:3.

Бомбардири.«Волинь» – Бікфалві – 15 (4), «Олімпік» – Дорошенко і Кадимян – по 4.

Дискваліфіковані. Владислав Огіря («Олімпік»).

Арбітр: Юрій Грисьо (Львів).

Трансляція: канал «Футбол 2».

«Молодіжки»: Команди U-21 зіграють у пятницю 22 травня о 12.00 у Білій Церкві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus