USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Матч «Волинь» - «Олімпік»: напередодні

28 Серпня 2015 09:06
Луцька «Волинь» повертається на домашню арену через три тижні після матчу проти харківського «Металіста». 29 серпня о 19:30 «волиняни» приймуть на «Авангарді» донецький «Олімпік». Про це інформують у прес-службі клубу.

Суперник «Волині» почав новий сезон із дещо гіршим графіком, аніж попередній, дебютний в елітному українському чемпіонаті. Утім, кадрово команда Романа Санжара продовжує посилюватися і здатна попсувати нерви будь-кому в Лізі Парі-матч.

Обидві команди минулого тижня майже без проблем покрокували далі в Кубку України. Лучани виграли у друголігового «Інгульця» 2:0, а київські донеччани - в першолігового охтирського «Нафтовика» 2:0.

Вболівальники «Волині» після матчу 29 серпня зможуть побачити свою команду в Луцьку аж через три тижні – після перерви в чемпіонаті та виїзної гри в Одесі «хрестоносці» 20 вересня прийматимуть «Динамо». Звертаємо увагу й на те, що вже матчі із «Олімпіком» глядачі зможуть побачити перші результати реконструкції, що триває нині на «Авангарді».

Серія. Із врахуванням матчів минулого сезону «Волинь» забиває вже у 10 матчах поспіль. Починаючи із поєдинку проти «Металіста» 11 травня «хрестоносці» забили 21 гол.

Історія стосунків. Історія особистих протистоянь «Волині» й «Олімпіка» складається наразі з двох матчів. Обидва спогади приємні «хрестоносцям». У листопаді 2014 року «Волинь» у Луцьку виграла 4:0, у травні 2015-го вона ж була сильнішою в Києві – 1:3. Кращий бомбардир в цих матчах – Ерік Бікфалві, який тричі розписався у воротах «олімпійців».

Крайній матч. 25 тур. 23 травня 2015 р., Київ, стадіон ім. Баннікова. 350 глядачів.

Олімпік – Волинь – 1:3

Арбітр: Грисьо (Львів)

Голи: Лисенко (59) - Бікфалві (23), Бабатунде (72), Кобахідзе (75)

Олімпік: Махарадзе, Доронін (Тищенко, 34), Гришко, Дітятьєв, Гошкодеря, Лебедь, Драченко (Семенина, 46), Шериф (Ситник, 68), Кадимян, Моха, Лисенко

Запасні: Літовка, Цимбалюк, Бровченко, Галенков

Волинь: Кичак, Парцванія (Р.Никитюк, 88), Жуніч, Шабанов, Польовий (Шіш, 90+2), Шарпар, Політило, Кобахідзе, Бікфалві, Бабатунде, Мемешев (Козьбан, 46).

Запасні: Шуст, Новак, Приндета, Р. Воробей.

Попереджені: Дітятьєв (39), Лебедь (82) – Польовий (34), Парцванія (58), Козьбан (90+2).

Свої-чужі. Чимало футболістів «Олімпіка» в тій чи іншій мірі перетиналися із «Волинню».

Це, передусім, Темур Парцванія, який цього літа перейшов до «Олімпіка». Трохи раніше це зробили Сергій Літовченко та Віталій Гошкодеря. Грав за «Волинь» й нинішній «олімпієць» Володимир Лисенко.

Вверх-вниз. «Волинь» програла тільки одного разу в цьому чемпіонаті (вдома «Шахтарю» ще в липні) й поступово підібралася до верхніх сходинок в турнірній таблиці. В останніх двох матчах лучани спочатку не дотиснули «Металіст» вдома (2:2), а в Дніпропетровську зробили це із «Сталлю» (1:2).

«Олімпік» же тільки в минулому турі відчув смак перемоги, коли вдома здолав «Олександрію» (1:0). Наразі «Волинь» шоста в таблиці, «Олімпік» - 12-й.

Бомбардири. «Волинь» – Матей, Діденко – по 2.

Дискваліфіковані. Олександр Насонов («Волинь»).

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Квитки: доступні в касах «Аванграду» від четверга.

Трансляція: канал «2+2», коментатори В’ячеслав Щербо, Василь Пехньо.

«Молодіжки»: Команди U-21 зіграють у п’ятницю 28 серпня о 17.00 на стадіоні «Підшипник».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фанатІК Показати IP 28 Серпня 2015 12:17
"коментатори В’ячеслав Щербо, Василь Пехньо" - можна дивитись без звуку :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus