USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мілевського продадуть за дев’ять мільйонів

7 Серпня 2010 14:31
Київське «Динамо» нарешті домовилось з московським «Локомотивом» про перехід 25-річного нападника Артема Мілевського в команду «залізничників».
Про це 7 серпня повідомляє ТСН.
У найближчі дні форвард збірної України прибуде до Москви для підписання контракту з «Локо». Сума трансферу складе приблизно 9 мільйонів євро. І це досить солідні гроші, зважаючи на те, що вже наступного літа Мілевський став би вільним агентом.
Рішення про продаж одного зі своїх ключових форвардів керівництво клубу прийняло разом із головним тренером команди Валерієм Газзаєвим. Бажання Артема залишити клуб і переїхати до Росії і незговірливість власника біло-блакитних Ігоря Суркіса, який хотів якомога дорожче продати свого підопічного, призвели до проблем із мотивацією.
Реакція Валерія Газзаєва на ситуацію була моментальною. Прийнято рішення продати Артема, а не тримати його на лаві запасних, завдаючи шкоду команді і самому футболістові. Подейкували про депресію, що налинула на Артема в світлі цих подій.
Тепер керівництву київського клубу доводиться йти на поступки «Локомотиву». Адже червоно-зелені - єдиний клуб, який реально претендує на Мілевського. В іншому випадку вже взимку Артем зможе підписати угоду із «залізничниками» абсолютно безкоштовно.
Контракт Мілевського з «Динамо» укладений до літа 2011 року. А взимку, за півроку до закінчення угоди, футболіст зможе самостійно вести переговори з клубами, навіть не ставлячи до відома керівництво нинішньої команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 7 Серпня 2010 15:09
Хай їде. Може, хороша зв'язка з центрхавом Алієвим, якого геніальний Газзаєв викинув з київського "Динамо", наводитиме жах на суперників. А кияни від цього переходу практично нічого не втрачають у плані гри, зате грошики хоч якісь матимуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus