USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Молодь «Волині» поїхала до Києва на гру з «Динамо»

3 Вересня 2013 13:38
Гравці і тренери юніорської команди «Волині» відбули сьогодні до Києва. У середу о 17.00 на полі НТБ «Динамо» у Чапаївці «Волинь» U-19 гратиме останній матч першого кола чемпіонату у групі А із київськими «динамівцями».

Це буде матч команд, які посідають нині 3-4 місця в турнірній таблиці, набрали по 10 очок і мають практично однакові показники. «Волинь» U-19 перебуває на сходинку вище через більшу кількість забитих голів. Підопічні Ярослава Комзюка невдало почали чемпіонат, але в останніх чотирьох турах не програють - три перемоги в чотирьох матчах. Повідомляють у прес-службі луцького клубу.

До слова, в обох командах виступають одні з кращих бомбардирів чемпіонату U-19. Киянин Вадим Петров у шести матчах забив п’ять разів (двічі з пенальті), а наш Артем Дудік усі свої чотири голи провів із гри.

Суддівська бригада на цей матч така: арбітр - Кононов Д.О. (Донецьк), асистенти - Білорус М. та Салівончик І. (обидва із Черкас), четвертий арбітр - Вітт О. (Київ), делегат та інспектор ФФУ - Бурмич В. (Хмельницький).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus