USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молоді волиняни програли дніпропетровцям: 5:2

1 Серпня 2013 08:53
До Дніпропетровська юніори «Волині» їхали із бажанням заробити перші залікові бали в чемпіонаті, адже в дебютному турі в Луцьку підопічні Ярослава Комзюка поступилися «Чорноморцю». Повідомляє офіційний сайт луцької «Волині».

Лучани пропустили на легендарному стадіоні «Метеор» дуже швидкий гол – і це, кажуть, - проблема в сезоні усіх команд «Волині». Знову довелося порушувати правила у власній штрафній, аби убезпечитися від контратаки. Вже на 8 хвилині Вергун відкрив рахунок у матчі.

«Волинь» U-19 вирівняла гру і навіть отримала територіальну перевагу, створила стовідсотковий момент – Стрижеус із 8 метрів не влучив у порожні ворота після багатоходівки гостей та невеличкої паніки біля воріт «Дніпра».

Як наслідок – гол Кочергіна на 20 хвилині, який вдало розпорядився м’ячем в штрафній Ярмощука - 2:0.

Віддамо належне «Волині» - гості дуже швидко зрівняли рахунок! Спочатку Бабій обігрався із Коломійцем та з 16 метрів запустив кулю у «дев`ятку» - 2:1. Через дві хвилини Бабій знову вдало поборовся із захисниками, увійшов в штрафну і майже з лінії воротарського прострілив на Дудіка, який не спасував – 2:2.

Гольова злива на «Метеорі» продовжилася, шкода тільки, що «намочилися» ворота «Волині». Супернику на 36 хвилині вдався божевільний удар із 30 метрів – 3:2. Втім, майже відразу гості могли знову зрівняти рахунок, адже «дніпряни» ледве не зрізали м’яча у власні ворота.

У другому таймі відкритий футбол подовжився і у ньому точнішими були господарі. Кочергін скористався помилкою наших центрбеків і забив четвертий гол, а згодом Вергун забив вдруге пенальті.

«Волиняни» дістали шанс скоротити розрив у рахунку, адже догравали матч у більшості через вилучення Сніжко на 79 хвилині. Гарну нагоду втратив Дудік, а Роман Воробей влучив у стійку. У підсумку – 5:2 на користь «Дніпра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus