USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Молодіжна «Волинь» обіграла юніорів «Зорі»

7 Серпня 2010 16:12
У п’ятницю, 6 серпня молодіжний склад ФК «Волинь» напередодні дорослої гри у Луцьку 7 серпня перемогла солодіжку «Зорі» з рахунком 2:1.
Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».
«Волинь-М» - «Зоря-М» - 2:1
6 серпня. Луцьк. 18-00.
Стадіон «Підшипник». 400 глядачів. +31°С.

Судді: О.Деревінський (Київ), М.Васюта (Рівне), Ю.Маніло (Хмельницький)
Делегат ФФУ: М.Митровський (Ужгород)

Гра молодіжних складів «Волині» та луганської «Зорі» розпочалася з розвідки боєм – після кількох взаємних атак команди зуміли доволі швидко обмінятися болючими уколами. На 6-й хвилині Манджаладзе отримав м’яч у карному майданчику лучан і пробив по воротам, проте шкіряний пройшов поруч із стійкою.
За три хвилини розмашиста атака господарів завершилася потужним ударом Сокола зліва – кіпер не втримав м’яч і той покотився, було, у рамку, однак воротар таки зумів накрити шкіряного вже на самісінькій лінії воріт.
Надалі ініціатива у грі перейшла до волинян, які регулярно турбували захист «Зорі» фланговими атаками. На 19-й хвилині Женюх гарно пробив штрафний і кіпер гостей з труднощами, але витягнув м’яч з-під поперечки. За мить після розіграшу штрафного Подригуля скинув м’яч в центр на Рачича, який пробивав у падінні через себе, але м’яч у сантиметрах розминувся із стійкою. Затим Сокіл після розіграшу кутового наважився на удар з гострого кута, та Рибальченко виявився на місці і спокійно забрав смугастого до своїх рук.
У другій половині гри співвідношення сил на полі дещо вирівнялося, хоча більш активними виглядали, все ж, господарі. Саме їхні старання, зрештою, і призвели до успіху. На 34-й хвилині Марковець на правому фланзі накрутив двох оборонців і відпасував в центр на Карасюка, який відразу ж «бахнув» під поперечину – гостей врятувала лише блискавична реакція Рибальченка.
Уже за кілька секунд подача на того ж Карасюка зліва завершилась голом – Роман потужно пробив в дальній кут і м’яч затріпотів у сітці.
Незабаром луганчани мали гарний шанс відігратися, однак Кислого, який на правому краю штрафного майданчика обвів двох оборонців й прострілив вздовж воріт, не підтримали партнери, і м’яч став здобиччю оборонців «Волині».
По перерві луганці дуже активно заграли на вістрі атаки. Ігрову ініціативу їм перехопити не вдалося, однак ледве не кожний пас у передню лінію створював напругу біля володінь «Волині» за рахунок мобільних дій нападників.
Попри це, забили, знову ж таки, господарі. Спочатку після подачі штрафного головою впритул бив Гущин – шкіряний пролетів над поперечиною. А за хвилину Подригуля отримав м’яч зліва, пройшов двох захисників і пробив в дальній кут під штангу – гол!
Майже відразу лучани могли добивати суперника, але удар Гущина головою з кількох метрів потягнув кіпер. Гості відповіли гарною контратакою, яку ударом в падінні завершував Волков і на цей раз майстерність довелося демонструвати Недільку, який взяв цей складний удар. Втім, незабаром і він не зміг зарадити, коли після обрізки в центрі Манджгаладзе отримав м’яч в штрафному майданчику і, ніким не прикритий, чітко пробив в дальній кут – 2:1.
Друга половина тайму проходила у взаємних атаках, однак, справа не так вже й часто доходила до ударів по воротам. У волинян мали шанси відзначитися Подригуля, який на 63-й хвилині метрів з десяти пробив вище воріт, та Карасюк, котрий за п’ять хвилин гарно виконав штрафний справа і кіпер заледве витягнув м’яч з дальнього нижнього кута.
Гості ж, які наприкінці гри збилися на навалу, теж мали шанси відігратися. Та на 82-й хвилині господарів врятував Приндета, вибивши м’яч з порожніх воріт, а на останній компенсованій арбітром хвилині Манджаладзе ефектно вдарив з розвороту під поперечину і Неділько, у не менш ефектному стрибку, зумів ліквідувати цю загрозу.
У підсумку – третя перемога молодіжного складу «Волині» у поточній першості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus