USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Молодіжний склад «Волині» розгромно поступився ровесникам з «Динамо»

13 Липня 2013 22:07
Оновлений склад дубля «Волині» екзаменувався у першому матчі чемпіонату «молодіжкою» «Динамо». І, на жаль, дебют для кількох гравців виявився невдалим, як і в цілому гра для всієї команди, яка на «сухо» програла» матч киянам - 0:3. Про це повідомляє офіційний сайт луцької "Волині".

Справедливості заради згадаємо, що за дубль «Динамо» відрядили грати чотирьох виконавців з основної команди – Вукоєвича, Макаренка, Цурікова та Кравця.

Перші хвилини виявилися нервовими для гостей, які часто втрачали м’яча у простих ситуаціях і майже не переходили на половину поля киян. Не скажеш, що згодом гра в атаці налагодилася, але після того, як Олег Федюков у стартові півгодини замінив двох виконавців – Мельничука та Коломійця – атаки у «Волині» почали виходити логічнішими та завершуватися ударами по воротам.

І в той момент, коли лучани, здавалося б заволоділи центром поля, саме у цій ділянці трапилася «обрізка», Цурікова вивели віч-на-віч із дебютантом Пшибилою й півзахисник «Динамо» з близької відстані переграв кіпера «Волині».

Не скажеш, що лучани знітилися, але далася взнаки проблема, про яку попереджав Олег Федюков після літніх зборів – реалізація власних моментів. А ще – проблема останнього пасу, адже кілька разів «волиняни» втікали у перспективні контратаки, які нівелювалися неточною передачею. Найкращий шанс мав у «Волині» Петрук. Він міг скористатися неузгодженістю центрбеків киян, які дозволили йому прийняти м’яча в штрафній, але Петро не зумів правильно покласти корпус і вдарити по воротах із вбивчої відстані точніше – мяч полетів у метрі над поперечиною… До слова, Петрук не дограв м’яча до кінця, отримавши кілька разів по ногам від «динамівців»…

Другий гол у ворота «Волині» забили після розіграшу штрафного у центрі поля. Кияни вивели на ворота вже іншим флангом того ж Цурікова й хавбек «Динамо» пробив із лінії воротарського майданчика у дальній кут – 2:0.

«Волинь-М» з останніх сил пішла в атаку й на компенсованих хвилинах пропустила ще раз. Це Макаренко опинився у штрафній, фінтом Зідана обіграв двох луцьких оборонців, зблизився із Пшибилою, який кинувся йому навперейми й легенько перекинув м’яча у дальній кут воріт – 3:0.

Старший тренер молодіжного складу Олег Федюков, коментуючи гру своєї команди, сказав клубній прес-службі, що його команда програла через власні помилки. «Практично голи забили ледь не самі собі, особливо це стосується перших двох. Елементарно не вгледіли за Цуріковим, який виходив на чисті ворота і користався своїм шансом. Програли по ділу, хоч і мали кілька моментів. Особливо це стосується Петрука. Забий Петро на початку другого тайму і все перевернулося можливо. Що ж, маємо тепер над чим працювати», - прокоментував Олег Іванович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
СВС Показати IP 13 Липня 2013 22:32
А что ,думали выйграть!!!!!!
фан Показати IP 14 Липня 2013 00:06
Думаем! Дави Блоху!
DynamoFan Показати IP 14 Липня 2013 09:07
Дивіться щоб Кварца сьогодні не "вдавили"!:) Забули у якому лайні нещодавно клуб був, а вже пір'я розпускаєте...?!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus