USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ми з Кварцяним втомилися один від одного, – Пищур

29 Серпня 2011 13:28
Екс-гравець луцької «Волині» Олександр Пищур дебютував за «Таврію» в матчі з «Арсеналом».
Про це розповідає Кореспондент.
Напередодні Пищур підписав із «Таврією» контракт.
«Таврія перемогла, тому дебют можна назвати вдалим, – розповів Пищур після матчу. – Все добре, ніякого дискомфорту я не відчуваю. З першого тренування одноклубники мене прийняли у свій колектив. З керівництвом клубу нам швидко вдалося вирішити всі питання, пов'язані з контрактом та іншими формальностями».
«Кварцяний (Віталій Кварцяний – головний тренер ФК «Волинь», – «ВН»)? Ніякого конфлікту у нас не було. Можливо, ми трохи втомилися один від одного. Ми розійшлися нормально. Що стосується переходу в Таврію, то нічого спонтанного тут немає. Ми вели переговори ще раніше. Семен Йосипович (Семен Альтман – головний тренер сімферопольської «Таврії», – «ВН») хотів бачити мене у своїй команді, але тоді трохи не вийшло. Тепер знову виник цей варіант. Мені подзвонили і я відразу сказав, що залагоджу всі деталі та приєднаюся до команди», – зазначив Пищур.
«У Волині мене все влаштовувало. Ніяких проблем взагалі не було. У минулому сезоні у нас дійсно виникали певні фінансові проблеми. Цього року все було вчасно і без будь-яких затримок», – додав він.
Нагадаємо, що Пищур покинув команду після конфлікту з наставником Волині Віталієм Кварцяним.
Матч «Арсенал» – «Таврія» завершився перемогою гостей - 2:3.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus