USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На який клуб Мілевський проміняв луцьку «Волинь»

22 Вересня 2016 09:37
Пропозицію про перехід у луцьку “Волинь” влітку отримав Артем Мілевський, однак він відмовився від такого варіанту продовження кар’єри.

Про це розповів агент футболіста Олександр Панков, – пише ZN.ua.

“Були пропозиції з України. Мені стало дуже цікаво, коли нам зателефонували з Луцька, з “Волині”. Сказали, що Віталій Кварцяний готовий взяти Артема, повернути його в збірну України, повернути його на високий рівень. Я сказав: “Спасибі велике. Ми поки не готові”, – розповів Панков, також зазначивши, що у Мілевського були пропозиції з Австралії, Болгарії, Греції та Румунії.

“Тосно” український форвард, зі слів агента, вибрав через дворічний контракт: “Зарплата не така велика, щоб прогодувати сім’ю (сміється). Але основним при переході був не фактор зарплати, а концепція розвитку подальшої кар’єри Мілевського.

Так, багато хто каже, мовляв, що за “Тосно”, перша ліга, для чого, чому, куди?! Але це команда, яка ставить максимальну задачу – вони хочуть вийти в Прем’єр-лігу і там закріпитися.

Ми дуже вдячні керівництву клубу, тому що для нас був пріоритетом дворічний контракт. Ну уявіть, що за три з половиною роки людина поміняла п’ять команд. Це ненормально. Артему вже не 22 роки, а 32 виповниться в січні. Йому потрібна стабільність”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Алекс Показати IP 22 Вересня 2016 10:57
Стабільність в стакані.... :)
Просто Показати IP 22 Вересня 2016 11:29
Вибрав російський клуб Тосно, де активісти? Чого не кричать , що цей алкоголік, сук@, який родину проміняв ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus