USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Кубку України «Волинь» зіграє проти «Таврії-Сімферополь»

20 Липня 2018 23:23
20 липня у Будинку футболу відбулося жеребкування другого попереднього етапу Кубка України з футболу. Саме з цього раунду свій кубковий шлях у турнірі розпочне й ФК «Волинь», повідомили у прес-службі клубу.

Згідно з жеребкуванням, суперниками «Волині» будуть футболісти друголігової «Таврії-Сімферополь». Наші кубкові опоненти минулого сезону лише отримали професійний статус і відразу стали однією з найкращих команд групи Б у Другій лізі та посіли четверту сходинку таблиці поступившись команді «Енергія», що посіла третє місце, через гіршу різницю забитих та пропущених м'ячів.

Слід зазначити, що дана «Таврія» є правонаступницею першого чемпіона України – сімферопольської «Таврії», яка після анексії Криму припинила свої виступи в чемпіонаті України у сезоні 2013-14. Після дворічної перерви її було відроджено в місті Берислав Херсонської області, де команда виступає дотепер.

Взагалі ж «Волинь» та «Таврія» мають широку історію протистоянь. Двічі команди перетиналися у Кубку України: у сезоні 1996-97 у Луцьку наша команда переграла кримчан у матчі 1/16 фіналу змагань з рахунком 1:0, а у сезоні 2009-10 знову ж таки на «Авангарді» на стадії півфіналу поступилася майбутньому володарю трофею – 1:2.

Базова дата проведення матчів другого попереднього етапу Кубка України – 22 серпня. Поєдинок з «Таврією-Сімферополь» наш клуб зіграє на виїзді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus