USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На турнірі в Житомирі найкраще виступили волинські дзюдоїстки

19 Грудня 2013 08:00
Сім медалей завоювали спортсмени зі збірної команди федерації дзюдо Волині у Всеукраїнському турнірі пам’яті Гоферта, що відбувся у Житомирі.

Турнір був присвячений пам’яті одного із засновників житомирської школи боротьби дзюдо Вольдемара Гоферта.

Поборотись до Житомира приїхало майже півтори сотні дзюдоїстів з усієї України. Також на турнір організатори запросили команду з Гомеля (Білорусь). Зі слів тренера з боротьби дзюдо вищої категорії Миколи Марчука, саме з білоруськими борцями були найважчі сутички.

Волиняни вже другий рік беруть участь в цьому турнірі. Цьогоріч наші дзюдоїсти зуміли значно покращити свої минулорічні показники. Зазначимо, що всі переможці та призери змагань виконали норматив КМС.

Тренер зізнається, що спеціально привезли молодших дівчат, щоб підготувати їх на Чемпіонат України, який відбудеться в Луцьку у лютому. Незважаючи на це, у загльнокомандному заліку волинянки посіли перше місце, а наші хлопці – шосте.

В «скарбничку» волинської збірної єдине «золото» поклала Катерина Шостак, яка боролася у ваговій категорії 48 кг. Ще по «бронзі» вибороли Ірина Вовк (44 кілограми) та Каріна Саркісян (52 кілограми).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus