USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині буде аматорська баскетбольна ліга

24 Січня 2017 14:58
Саме у цьому сезоні зусиллями громадської організації «Федерація баскетболу міста Луцька», Волинської обласної федерації баскетболу та управління з питань фізичної культури і спорту Луцької міської ради буде започатковано Відкритий чемпіонат Луцька з баскетболу (Волинська Аматорська Ліга) серед чоловічих клубних команд.

Першість проводитиметься у два етапи. На першому команди змагатимуться по коловій системі у два кола – на своєму майданчику та майданчику суперника. На другому етапі команди, що посіли 1 - 8 місця за підсумками першого етапу Чемпіонату, зіграють за системою плей-оф до двох перемог. Фінальні ж ігри за окремі місця складатимуться з однієї гри.

До участі в чемпіонаті допускаються спортивні клуби, ОСДЮШОР, ДЮСШ, навчальні заклади, виробничі й сільські колективи, а також аматорські команди та команди, які грають у Чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд І ліги, команди районів і міст Волинської та інших областей України.

До заявкового аркушу вноситься не більше 18 гравців, віком від 15 років та старших, 2 тренера та 2 офіційні особи. До складу команди можуть бути включені громадяни України та громадяни іноземних держав, що постійно проживають або тренуються на території регіону, який представляє команда.

Також до участі в першості допускаються гравці Вищої Ліги, Суперліги (основні та дублюючі склади), а також гравці, що беруть участь у змаганнях такого ж рівня поза межами України. Проте обов’язковою умовою є надання офіційного (з підписами керівництва) листа-повідомлення про згоду клубу на участь цих гравців у чемпіонаті.

Наразі свою участь попередньо підтвердили СНУ імені Лесі Українки, ЛНТУ, Академія рекреаційних технологій і права, команда ветеранів Луцька, Ковель, Володимир-Волинський та Червоноград. Однак заявковий період ще відкрито, тому кожен охочий може долучитися до масштабного баскетбольного форуму Волині. Телефон оргкомітету: 098-571-99-61.

Андрій Собуцький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юрій Конкевич Показати IP 24 Січня 2017 15:25
Красені! Молодці!
Юр Показати IP 24 Січня 2017 16:01
Нарешті і наша область матиме внутрішній чемпіонат!
Ахахах Показати IP 24 Січня 2017 22:44
Ахахаха
Вболівальник Показати IP 26 Січня 2017 11:49
Нарешті покажу цим профі як треба катати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus