USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Огляд переваг Sport.ua – провідного спортивного ЗМІ України

22 Січня 2024 15:21
Серед українських електронних ЗМІ про спорт можна виділити кілька популярних ресурсів, які завжди тішать вибором якісного контенту. Один з них – портал Sport.ua, який вже понад 20 років є відомим представником своєї галузі. Завдяки низці переваг протягом тривалого часу сайт має багатомільйонну аудиторію.

За даними SimilarWeb, у грудні 2023 року відвідуваність Спорт UA склала майже 18,5 мільйона візитів. За цим показником сайт потрапив до топ-100 ресурсів України, посівши 58-ме місце. У загальносвітовому заліку він опинився у топ-5000 (4933), що теж є значним досягненням.

Головні переваги Спорт ЮА

Стати одним з провідних представників індустрії спортивних ЗМІ Спорт ЮА зміг завдяки низці реальних та суттєвих переваг. Серед основних чеснот порталу слід відзначити:

• Досвід роботи. Сайт працює з 2003 року й протягом усього часу існування невпинно розвивається. Досвідчена редакція знає, що потрібно вболівальникам, і регулярно публікує для них якісний контент.

• Великий вибір матеріалів. Щодня на сайті публікують сотні записів новинної стрічки, а також десятки авторських матеріалів. Вибір контенту дозволяє кожному знайти цікаве чтиво для себе.

• Оперативність. Новинна редакція уважно стежить за світом спорту, щоб своєчасно публікувати важливі повідомлення. Маючи власні джерела у спортивних командах та організаціях, Спорт ЮА виступає для багатьох новин першоджерелом, матеріали якого потім передруковують інші ЗМІ.

• Зручна структура. Сайт має логічний та зручний поділ на категорії, завдяки якому знаходити потрібний контент дуже легко. Можна зосередитися на одній темі, не відволікаючись на нецікаві матеріали.

• Широке охоплення спорту. Спорт ЮА активно висвітлює десятки популярних спортивних дисциплін. Він має розділи, присвячені футболу, баскетболу, боксу, біатлону, тенісу, ММА та іншим популярним видам.

Зручність для вболівальників та широкий вибір різноманітного контенту зробили Спорт ЮА впевненим лідером серед спортивних ЗМІ України. Змагатися з ним здатні лише кілька ресурсів, таких як ЮА Футбол, Трибуна чи Терикон.

Єврокубки, чемпіонат Європи з футболу, УПЛ та інші турніри – у зручному форматі

Футбол як найпопулярніший вид спорту в країні має найкраще висвітлення на Спорт ЮА. Присвячений йому розділ найбільший. Тут можна дізнатися останні новини, почитати про УПЛ, Лігу чемпіонів чи чемпіонат Європи з футболу. Сайт щодня тішить великим вибором контенту і в новинній стрічці, і серед авторських публікацій.

Окрім текстових матеріалів, сайт має величезний вибір статистичного контенту. Він публікує розклади змагань, анонси матчів, їх протоколи та огляди, турнірні таблиці. А в розділі з ТБ-програмою можна завжди дізнатися, де і коли пройде потрібна гра та хто покаже її в Україні. Окрім змагань вищого рівня, на кшталт АПЛ, Бундесліги чи чемпіонату Європи з футболу, редакція приділяє увагу і менш популярним турнірам: нижчоліговим, молодіжним чи аматорським.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus